Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Ægte røvspil

Nyhedsbrev

Håndbolddildo - til at lære fisting

Med denne dildo fra MEO kan du forberede dig perfekt til såkaldt "handballing", en særlig form for fisting. Den superrealistiske dildo i form af en hånd med to løftede fingre giver den ideelle mulighed for at forberede anus trin for trin til penetration med knytnæve.

Mere information

10059/00

tilgængelig

    Mere information

    Handballing-dildo - din træningspartner til en helt særlig form for fisting

    Med denne dildo fra MEO kan du forberede dig perfekt til såkaldt "handballing", en særlig form for fisting. Den superrealistiske dildo i form af en hånd med to løftede fingre giver den ideelle mulighed for trin for trin at forberede anus på penetration med knytnæve. Dildoen er fremstillet af hudvenlig, ftalatfri PVC, er sikker at bruge og imponerer med sin detaljerede finish, inklusive fingernegle og håndlinjer i håndfladen.

    Realistisk design til intensiv analtræning

    Denne dildo er ikke bare en dildo, men er specielt udviklet til kravene i den populære seksuelle praksis "handballing". Det realistiske design af denne store dildo er ideelt til at forberede sig til fisting. De to løftede fingre gør dildoen ideel til begyndere, der langsomt vil nærme sig mere intensive praksisser som handballing.

    Høj kvalitet, sikker og realistisk

    Dildoen af høj kvalitet er fremstillet af kropsvenlig, ftalatfri PVC og er særdeles robust og holdbar. Den realistiske sans for detaljer sikrer en autentisk oplevelse og hjælper dig effektivt med at udvide dine anale grænser trin for trin. Med en længde på 28 cm og en diameter på 6,7 cm er denne dildo det perfekte valg for alle, der ønsker at forbedre deres fisting-færdigheder.

    Hvad er handballing?

    Handballing er en særlig form for fisting, hvor hånden føres dybt ind i anus eller vagina. I modsætning til klassisk fisting fokuserer handballing på fuldstændig indføring af hånden i en knytnæveform med vægt på dybere og mere intens penetration. Det kræver avanceret viden og forberedelse, både mentalt og fysisk, da anus strækkes maksimalt. Handballing kræver intensiv forberedelse, masser af glidecreme og masser af tålmodighed for at sikre en behagelig og sikker oplevelse.

    Anbefalet rengøring og pleje

    For at holde dildoen hygiejnisk og i god stand i lang tid, anbefaler vi en enkel, men grundig rengøring. Skyl dildoen med varmt vand og mild sæbe efter hver brug. For særlig grundig rengøring kan du bruge vores VeryClean Spray, som er specielt udviklet til sexlegetøj og dildoer og sikrer en hygiejnisk ren følelse.

    Den perfekte glidecreme til din håndboldoplevelse

    For at få den bedste oplevelse anbefaler vi vores Glory Hole Hybrid Lubricant, som er perfekt til intense fisting-sessioner takket være sin langvarige smøreevne. Dette smøremiddel kombinerer fordelene ved vandbaserede og silikonebaserede smøremidler, hvilket gør det særligt glat og hudvenligt - ideelt til dyb og intens knytnæveindtrængning i anus.

    Yderligere oplysninger:

    • Håndbolddildo
    • Selvfisting gjort nemt!
    • Længde: 28 cm (ca. 11,02 tommer)
    • Diameter: 6,7 cm (ca. 2,64 tommer)
    • Materiale: hudvenlig, ftalatfri PVC

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Happy

    Echt richtig gut. Sogar für Anfänger wie mich ist diese Hand sehr gut geeignet. Mit viel gleitgel und Geduld hat es gut geklappt

      Skriv din egen anmeldelse

      Håndbolddildo - til at lære fisting

      Håndbolddildo - til at lære fisting

      Med denne dildo fra MEO kan du forberede dig perfekt til såkaldt "handballing", en særlig form for fisting. Den superrealistiske dildo i form af en hånd med to løftede fingre giver den ideelle mulighed for at forberede anus trin for trin til penetration med knytnæve.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: