Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Vibratorer

Nyhedsbrev

CalExotics Rock Bottom Beaded Probe - 24/7 analplug med vibrationer

Det særlige ved denne diskrete, men kraftfulde analvibrator er, at den kan bæres diskret under almindeligt hverdagstøj og stadig give dig kraftig stimulation. Så du kan nyde din anale nydelse diskret og når som helst, uanset hvor du er - om du er på kontoret, ude at shoppe eller på farten.

Mere information

10046/00

tilgængelig

    Mere information

    CalExotics Rock Bottom Beaded Probe er en af de stærkeste OG mest diskrete analvibratorer!

    Det særlige ved denne diskrete, men kraftfulde analvibrator er, at den kan bæres diskret under normalt hverdagstøj og stadig give dig kraftig stimulation. Så du kan nyde din anale nydelse diskret og når som helst, uanset hvor du er - om du er på kontoret, ude at shoppe eller på farten. CalExotics Rock Bottom Beaded Probe analplug kombinerer diskretion med intens nydelse, så du kan integrere spændende øjeblikke i din hverdag uden at blive bemærket. Lad den utroligt kraftfulde Rock Bottom Beaded Probe analvibrator fra CalExotics forkæle dig hele vejen til en betagende analorgasme! Denne kraftfulde analplug med vibrationer er perfekt til alle, der ønsker meget, meget intens stimulation.

    CalExotics Rock Bottom Beaded Probe - 10 vibrationstilstande for betagende stimulation dybt inde i dig

    Rock Bottom Beaded Probe har 10 kraftfulde funktioner, herunder vibration, pulsering og eskalering. Hver indstilling har forskellig intensitet, hvilket giver en bred vifte af fornemmelser. Analvibratorens særlige kugledesign giver en uforglemmelig fornemmelse og gør hver brug til en spændende oplevelse! Uanset om det er blide bølger af nydelse eller dybe, intense vibrationer, tilpasser denne buttplug sig dine præferencer og tager anal stimulation til et helt nyt niveau.

    CalExotics Rock Bottom Beaded Probe - Sikkert, kropsvenligt materiale og vandtæt

    Rock Bottom Beaded Probe er lavet af kropsvenlig silikone af høj kvalitet og garanterer en sikker og behagelig følelse. Takket være den vandtætte IPX7-klassificering kan du uden tøven bruge den i brusebadet eller badekarret og nyde din sensuelle opdagelsesrejse endnu mere. Takket være den integrerede hukommelseschip starter buttpluggen præcis, hvor du sidst slap, hvilket sikrer, at din nydelse fortsætter problemfrit.

    CalExotics Rock Bottom Beaded Probe - holdbar og velegnet til rejser

    Rock Bottom Beaded Probe leveres med en praktisk USB-oplader, der giver mulighed for fuld opladning på kun 1,5 time. En fuld opladning holder i op til 110 minutter ved lav hastighed eller 90 minutter ved høj hastighed - perfekt til lange, udvidede sessioner. Desuden har buttpluggen en "rejselås", der aktiveres ved at trykke på knappen i 3 sekunder, så den kan transporteres diskret og sikkert, når du rejser.

    CalExotics Rock Bottom Beaded Probe - rengøring og pleje

    For at sikre buttpluggens levetid bør du rengøre den grundigt efter hver brug. Brug varmt vand og en mild sæbe eller et særligt rengøringsmiddel til legetøj, f.eks. vores VeryClean Spray. Sørg for at tørre buttpluggen grundigt efter rengøring, især hvis den har været brugt i vand.

    CalExotics Rock Bottom Beaded Probe - Det rigtige smøremiddel

    For at få en behagelig og komfortabel oplevelse anbefaler vi at bruge en vandbaseret glidecreme, som f.eks. vores Aquameo glidecreme. Silikonebaserede smøremidler bør undgås for ikke at beskadige pluggens silikonemateriale af høj kvalitet.

    CalExotics - markedsleder inden for innovativt sexlegetøj

    CalExotics har været en af de førende producenter af sexlegetøj i årtier og har skabt sig et navn verden over takket være sit innovative design og materialer i topkvalitet. Mærket står for kropsvenlighed, funktionalitet og nydelse og tilbyder uforglemmelige oplevelser for både begyndere og avancerede brugere.

    Yderligere detaljer:

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Edel und hochwertig

    Design und Material wirken edel und hochwertig. Die Oberfläche fühlt sich samtig an und schmeichelt der Haut. Einmal eingeschaltet, gibt es eine Vielzahl von Vibrationsstufen, die gezielt eingesetzt, einen ganz schön geil machen können. Klare Kaufempfehlung.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    CalExotics Rock Bottom Beaded Probe - 24/7 analplug med vibrationer

    CalExotics Rock Bottom Beaded Probe - 24/7 analplug med vibrationer

    Det særlige ved denne diskrete, men kraftfulde analvibrator er, at den kan bæres diskret under almindeligt hverdagstøj og stadig give dig kraftig stimulation. Så du kan nyde din anale nydelse diskret og når som helst, uanset hvor du er - om du er på kontoret, ude at shoppe eller på farten.

    Skriv din egen anmeldelse

    30 andre varer i samme kategori: