Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Vibratorer

Nyhedsbrev

CalExotics Rock Bottom Perfect Probe - analprop med vibrationer

Rock Bottom Perfect Probe fra CalExotics er den ultimative analplug med vibration, der giver dig præcis og kraftfuld analstimulering på et helt nyt niveau! Perfekt til alle, der ønsker intens nydelse og præcis kontrol - et must-have til ægte nydelsesøjeblikke!

Mere information

10044/00

tilgængelig

    Mere information

    CalExotics Rock Bottom Perfect Probe - Ergonomisk design til præcis stimulering

    Rock Bottom Perfect Probe fra CalExotics er den ultimative analplug med vibration, der giver dig præcis og kraftfuld analstimulering på et helt nyt niveau! Perfekt til alle, der ønsker intens nydelse og præcis kontrol - et must-have til ægte nydelsesøjeblikke! Takket være sin ergonomiske form tilpasser analpluggen med vibrationer sig perfekt til kroppens indre anatomi og giver ikke kun komfort, men også effektiv og kraftfuld analstimulering.

    CalExotics Rock Bottom Perfect Probe - 10 vibrationstilstande for ubegrænset nydelse

    Med 10 intense funktioner som vibration, pulsering og eskalering tilbyder Perfect Probe en bred vifte af stimuleringsmuligheder. Hver indstilling giver en unik oplevelse og giver dig mulighed for at justere intensiteten efter dine ønsker og behov. De glidende overgange mellem funktionerne gør hver brug til et nyt eventyr.

    CalExotics Rock Bottom Perfect Probe - Silikone, vandtæt og brugervenlig

    Rock Bottom Perfect Probe er fremstillet af silikone af høj kvalitet og er helt vandtæt i henhold til IPX7-standarden og giver fleksibilitet til udforskning uden for soveværelset - uanset om det er under bruseren eller i badet. Den indbyggede hukommelseschip husker den sidst anvendte indstilling og starter buttpluggen præcis, hvor du slap næste gang. Med den praktiske rejselås kan pluggen også opbevares sikkert og diskret på rejsen.

    CalExotics Rock Bottom Perfect Probe - Lang driftstid og nem håndtering

    Rock Bottom Perfect Probe oplades via USB og giver op til 80 minutters stimulering på den højeste indstilling eller 100 minutter på den laveste indstilling efter kun 1,5 times opladning. Takket være den moderne teknologi og det tiltalende design er Perfect Probe det ideelle sexlegetøj til intense og langvarige øjeblikke af nydelse.

    Rengøring og pleje af CalExotic Rock Bottom Perfect Probe

    Du bør rengøre Perfect Probe grundigt efter hver brug. Brug varmt vand og mild sæbe eller vores VeryClean Toy Cleaner for maksimal hygiejne. Sørg for at tørre sexlegetøjet helt efter vask, især hvis det har været brugt i vand.

    CalExotics Rock Bottom Perfect Probe - Den rigtige glidecreme

    For at få den bedste oplevelse med Rock Bottom Perfect Probe anbefaler vi at bruge en vandbaseret glidecreme, som f.eks. vores Aquameo glidecreme. Undgå silikonebaserede glidecremer for at beskytte sexlegetøjets materiale og forlænge dets levetid.

    CalExotics - markedsleder inden for innovativt sexlegetøj

    Siden grundlæggelsen i 1994 har CalExotics stået for innovativt sexlegetøj af høj kvalitet. Gennem sit urokkelige engagement i kvalitet, sikkerhed og teknologisk udvikling er CalExotics blevet en af verdens førende producenter af sexlegetøj. CalExotics produkter giver en førsteklasses oplevelse og er kendt for deres holdbarhed og brugervenlighed.

    Flere detaljer:

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Die Vibration ist ein Traum

    Für Neulinge kann das Einführen etwas schwierig sein. Klar, viel Gleitgel, auf Vibration stellen und bei jedem Widerstand ganz tief ein- und ausatmen. Die Vibration ist ein Traum! Beim Herausziehen die gleiche Prozedur wie am Anfang. Fazit: Geil! Einmal drin, will man nicht mehr aufhören...

      Evaluering 

      Buttplug

      Der Buttplug ist hochwertig verarbeitet und sehr funktional. Starke Vibration mit vielen verschiedenen Modi. Leider können wir damit nichts anfangen.

        Skriv din egen anmeldelse

        CalExotics Rock Bottom Perfect Probe - analprop med vibrationer

        CalExotics Rock Bottom Perfect Probe - analprop med vibrationer

        Rock Bottom Perfect Probe fra CalExotics er den ultimative analplug med vibration, der giver dig præcis og kraftfuld analstimulering på et helt nyt niveau! Perfekt til alle, der ønsker intens nydelse og præcis kontrol - et must-have til ægte nydelsesøjeblikke!

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: