Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Smøring

Nyhedsbrev

EROS UltraX Fisting - 500 ml - Glidecreme Fisting

Ny

EROS UltraX Fisting er en sensationel fisting-smøremiddel, der er specielt udviklet til de særlige behov ved analt samleje og fisting. Den giver en utrolig langvarig smøring uden at klistre eller tørre ud. EROS UltraX Fisting er olie-, fedt- og parfumefri og har en glat konsistens til sikker og behagelig brug.

Mere information

10054/500

tilgængelig

Mere information

EROS UltraX Fisting - Smøremidlet i topklasse til intenst analt samleje og fisting

EROS UltraX Fisting er en sensationel fisting-glidemiddel, der er specielt udviklet til de særlige behov ved analt samleje og fisting. Den giver en utrolig langvarig smøring uden at klistre eller tørre ud. EROS UltraX Fisting er olie-, fedt- og parfumefri og imponerer med sin glatte konsistens til sikker og behagelig brug.

EROS UltraX Fisting: Fremragende konsistens for maksimal komfort

EROS UltraX Fisting er et ægte højdepunkt for alle, der er på udkig efter en fisting-smøremiddel i topklasse. Den imponerer ved første øjekast med sin unikke, fløjlsagtige konsistens, som sikrer en særlig behagelig glideevne - en absolut drøm for alle, der ønsker at nyde intens og langvarig nydelse! Denne vand- og silikonebaserede fisting-smøremiddel er simpelthen utrolig! Den forbliver utrolig glat uden at klæbe eller tørre ud. EROS UltraX Fisting er perfekt til alle, der elsker intens analsex eller krævende praksisser som fisting. Takket være sin førsteklasses sammensætning sikrer EROS UltraX Fisting en glat og behagelig oplevelse. Kort sagt: EROS UltraX Fisting er et fisting-smøremiddel, der fungerer pålideligt selv under lange sessioner.

EROS UltraX Fisting: Perfekt til intenst analt samleje og fisting

Hvis du vil prøve kræfter med intensivt analt samleje og fisting, er én ting sikker: Du har brug for den rigtige fisting-smøremiddel! For kun med den perfekte fisting-smøremiddel som EROS UltraX Fisting bliver det en uforglemmelig og behagelig oplevelse. Den skal garantere en smøreevne over gennemsnittet og en skånsom påføring. Takket være den glatte, ikke-klæbende konsistens muliggør den en blid indtrængning, som du aldrig har oplevet før. EROS UltraX Fisting er det perfekte valg for alle, der prioriterer optimal smøring under fisting for at undgå skader eller ubehag. Især ved denne intense seksuelle praksis er det vigtigt at bruge et fisting-smøremiddel som EROS UltraX Fisting, der garanterer en smøreevne over gennemsnittet og en skånsom påføring.

Hvorfor EROS UltraX Fisting er den ideelle fisting-smøremiddel

EROS UltraX Fisting er det perfekte valg for alle, der ønsker langvarig smøring, hvilket er afgørende for intens seksuel praksis som fisting. Den fremragende, let bedøvende effekt afslapper anus og letter analudvidelse, hvilket reducerer smerte - en absolut drøm for alle, der kan lide at eksperimentere! Fisting-smøremidlet er lugtfrit, drypper ikke og er helt fri for olie, fedt og parfume. Det er ikke kun behageligt at bruge, men også sikkert for latexkondomer. Det gør EROS UltraX Fisting perfekt til alle, der ønsker en sikker og behagelig fisting-oplevelse.

EROS UltraX Fisting: perfekt konsistens og nem at bruge

EROS UltraX Fisting har den perfekte konsistens, hverken for flydende eller for tyk, ideel til påføring og under brug. Og det bedste er: Den vidunderlige smøreevne bevares hele tiden! Du kan derfor bruge fisting-smøremidlet over en længere periode efter behov. EROS UltraX Fisting er simpelthen perfekt til lange sessioner, fordi den sikrer, at oplevelsen forbliver behagelig og glat uden at efterlade nogen klæbrige rester på huden.

EROS UltraX Fisting: 100% fremstillet i Tyskland

Absolut topkvalitet, du kan stole på! EROS UltraX Fisting er et absolut topprodukt af højeste kvalitet, som udelukkende fremstilles i Tyskland. Siden 1994 har navnet EROS stået for absolut innovative og ekstremt pålidelige produkter! Formlen på EROS UltraX Fisting er simpelthen perfekt til alle, der leder efter en intens anal oplevelse. Med denne fisting-smøremiddel kan du stole fuldt ud på sikkerhed, komfort og langvarig nydelse under sex.

Vejledning i brug af EROS UltraX Fisting:

Med EROS UltraX Fisting vil du opleve intenst analt samleje og fisting som aldrig før! Den langvarige effekt og behagelige konsistens sikrer en sikker og behagelig anvendelse, der vil glæde dig. Påfør blot en tilstrækkelig mængde til at opnå den ønskede smøring - og så er du i gang!

Yderligere oplysninger:

  • EROS UltraX Fisting
  • Fisting-smøremiddel til analt samleje, vaginalt samleje, anal fisting og vaginal fisting.
  • Fremstillet i Tyskland
  • Indhold: 500 ml (16.91 fl. oz.)
  • Anvend ikke fisting-smøremiddel på åbne sår eller betændt hud.
  • Anvendelse: EROS UltraX Fisting, en hybrid silikone- og vandbaseret fisting-smøremiddel med panthenol, giver langvarig smøring uden at tørre ud. Den er vandopløselig, olie-, fedt- og parfumefri, efterlader ingen rester og er lugtfri. Påføres penis, anus eller vagina efter behov. EROS UltraX Fisting er kompatibel med latex, kan let vaskes af med sæbe og skal opbevares køligt og utilgængeligt for børn. Undgå direkte sollys og luk tæt efter brug.
  • Ingredienser og anvendelse: Ved formuleringen af EROS UltraX Fisting har producenten sørget for at vælge ingredienser af høj kvalitet for at sikre en sikker og fornøjelig oplevelse. Detaljerede oplysninger om ingredienserne findes på emballagen og i denne produktbeskrivelse. Vi anbefaler, at brugere med følsom hud eller kendte allergier tester produktet på et lille hudområde, før de bruger det første gang for at udelukke mulige intolerancer. Hvis du er i tvivl om ingredienserne eller deres virkning, bør du konsultere en læge eller et apotek.
  • Ingredienser (INCI): Aqua (vand), glycerin, propylenglycol, laureth - 9, natriumacrylat/acryloyldimethyltaurat, dimethiconol, isohexadecan, polysorbat 80, hydroxyethylcellulose, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

EROS UltraX Fisting - 500 ml - Glidecreme Fisting

EROS UltraX Fisting - 500 ml - Glidecreme Fisting

EROS UltraX Fisting er en sensationel fisting-smøremiddel, der er specielt udviklet til de særlige behov ved analt samleje og fisting. Den giver en utrolig langvarig smøring uden at klistre eller tørre ud. EROS UltraX Fisting er olie-, fedt- og parfumefri og har en glat konsistens til sikker og behagelig brug.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

19 andre varer i samme kategori: