Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Prostata-stimulatorer

Nyhedsbrev

EndlessPleasure™ prostatastimulator - analplug til mænd

Det særlige ved 24/7 EndlessPleasure™ buttplug er den kontinuerlige og betagende nydelse, den giver dig. Den permanente stimulering af prostata skaber en varig seksuel ophidselse, som vil følge dig hele dagen.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Det særlige ved 24/7 EndlessPleasure™ buttplug er den kontinuerlige og betagende nydelse, den giver dig. Den konstante stimulering af prostata skaber en varig seksuel ophidselse, der varer hele dagen.

    Den anatomisk formede base sikrer, at buttpluggen sidder sikkert og behageligt i anus uden at glide eller forårsage ubehag, så du kan bruge den diskret under enhver aktivitet. At vågne op om morgenen med buttpluggen i anus er en intens og ophidsende følelse. Den blide, men tydelige fornemmelse og kontinuerlige stimulering af prostata kan føre til en ekstremt stærk morgenerektion, som øger den seksuelle lyst. En unik start på dagen, som ikke kun har en fysisk stimulerende effekt, men også giver dig følelsen af at være klar til sex når som helst.

    Vores voluminøse, anatomisk formede buttplug har mange fordele:

    • Diskretion: diskret design og lydløs brug giver mulighed for diskret brug på alle tidspunkter.
    • Anatomisk form: Former sig efter kroppens naturlige konturer og giver en behagelig og sikker pasform.
    • Volumen: Giver mere intens stimulering og en udtalt følelse af anal fylde.
    • Prostatastimulering: Effektiv på grund af analpluggens særlige form og størrelse, hvilket fører til mere intense orgasmer og øget nydelse.
    • brug 24/7: Designet til at blive båret i lang tid uden ubehag, så fordelene ved prostatastimulering kan nydes når som helst.
    • Sikkert greb i anus: Den anatomisk formede base sikrer, at buttpluggen forbliver sikkert på plads og ikke glider.
    • Varig erektion: Den kontinuerlige stimulering af prostata kan føre til en varig erektion, som øger den seksuelle nydelse og ydeevne.


    Oplev den ultimative nydelse med vores voluminøse, anatomisk formede buttplug, der er specielt designet til intens prostatastimulering.

    Takket være den perfekte tilpasning til kroppens naturlige konturer giver den uovertruffen komfort og sikker brug, selv ved langvarig brug. Buttpluggens større volumen giver en mere intens fornemmelse og stærkere stimulering, hvilket fører til uforglemmelige orgasmer.

    Buttpluggens særlige form og størrelse muliggør en effektiv prostatamassage, som fører til en langvarig erektion og ekstreme orgasmer. Buttpluggens anatomisk formede base sikrer et sikkert greb i anus og forhindrer, at den glider, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din nydelse.

    Denne buttplug er ideel til brug 24/7 og giver uafbrudt stimulering, når og hvor du vil. Det er ikke underligt, at denne buttplug er så populær blandt mænd - den kombinerer komfort, sikkerhed og intens prostatastimulering for maksimal seksuel nydelse.

    Vi anbefaler, at du bruger vores analglidemiddel Analforte og Anal Relax Spray af samme navn for at få en optimal oplevelse. Efter brug kan du nemt rengøre buttpluggen med vand, mild sæbe og vores særlige VeryClean-spray, så den er hygiejnisk ren og klar til dit næste eventyr.

    Yderligere oplysninger:

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Diese Plugs sind einfach der Knaller!

    Die Oberfläche ist super angenehm und die Größe perfekt. Im Gegensatz zu den normalen Plugs habe ich hier überhaupt keine Angst, dass sie rausrutschen. Ich konnte sie stundenlang tragen, ohne dass es jemals unangenehm war.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    EndlessPleasure™ prostatastimulator - analplug til mænd

    EndlessPleasure™ prostatastimulator - analplug til mænd

    Det særlige ved 24/7 EndlessPleasure™ buttplug er den kontinuerlige og betagende nydelse, den giver dig. Den permanente stimulering af prostata skaber en varig seksuel ophidselse, som vil følge dig hele dagen.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: