Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Pisk og piskeslag

Nyhedsbrev

BDSM-flogger lavet af sort/rødt læder

Til blide eller hårde vipper! Denne flogger fra MEO har taget BDSM-samfundets hjerter med storm. Den er lavet af læder i høj kvalitet og giver ikke kun en perfekt følelse, men imponerer også med sit førsteklasses håndværk.

Mere information

2174/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    BDSM-flogger lavet af sort/rødt læder

    Til blide eller hårde vipper! Denne flogger fra MEO har taget BDSM-samfundets hjerter med storm. Den er lavet af højkvalitetslæder og giver ikke kun en perfekt følelse, men imponerer også med sit førsteklasses håndværk. Med sin robuste konstruktion og sofistikerede design leverer denne flogger præcis det, som mange andre BDSM-produkter kun lover - kraftfulde, kontrollerede slag, der vil glæde både begyndere og professionelle.

    Kvalitet gennem traditionelt håndværk

    Vores filosofi hos MEO® afspejles også i vores floggers, paddles og piske: Vi arbejder udelukkende med erfarne piskproducenter, som fremstiller førsteklasses produkter ved hjælp af traditionelle fremstillingsprocesser.

    Perfekt slag takket være 24 læderstropper

    De 24 læderstropper på vores flogger, som hver er flettet over halvdelen af længden, sikrer høj luftmodstand og frembringer floggerens karakteristiske lyd, når den rammer balderne eller ryggen.

    En flogger med en bred vifte af anvendelsesmuligheder

    Vores læderflogger bruges på den ene side til at varme de berørte områder af kroppen op for at fremme bedre blodcirkulation og dermed reducere risikoen for skader, og på den anden side til blide strøg eller hårde slag. Håndstroppen sikrer et godt greb, og med en længde på 70 cm kan floggeren opbevares perfekt. Kort sagt: denne flogger er et must-have for alle, der elsker spanking.

    Et BDSM-tilbehør af høj kvalitet fra MEO

    MEO er kendt verden over for sit udvalg af BDSM-tilbehør i høj kvalitet og sætter nye standarder med HURTME-kollektionen. Denne eksklusive serie kombinerer førsteklasses håndværk med sofistikeret design og giver både nybegyndere og erfarne BDSM-fans intense oplevelser. Uanset om det er flogger, paddle eller pisk - alle produkter i HURTME-kollektionen er fremstillet af de bedste materialer og garanterer en perfekt balance mellem elegance, funktionalitet og den særlige smerte, der gør spanking så spændende.

    Yderligere oplysninger:

    • Flogger fra HURTME-serien.
    • Håndlavet af det bedste læder.
    • Samlet længde: ca. 68 cm
    • Håndtagets længde: ca. 22 cm
    • Håndtagets tykkelse: 2,5 cm
    • 24 læderstropper
    • Velegnet til både BDSM-begyndere og BDSM-professionelle.
    • Seksuel nydelse gennem piskning: Piskning er en populær seksuel praksis til at skabe seksuel nydelse. Den såkaldte flagellation er en af de seksuelle varianter af BDSM.
    • Ansvarlig brug af floggeren: Brug af BDSM-sexlegetøj som vores flogger kræver altid en følelse af ansvar og gensidig respekt mellem deltagerne. Overhold altid principperne om Safe, Sane & Consensual (SSC)!
    • Brug kun floggeren, hvis du er fortrolig med håndteringen af den. Undgå følsomme områder på kroppen, især ansigt, hals og nyrer. Det kan være nyttigt at øve sig på en pude eller lignende på forhånd for at få en fornemmelse af floggeren.
    • BDSM-aktiviteter skal altid udføres med et klart sind. Undgå at bruge floggeren, hvis du er påvirket af alkohol, stoffer eller stærk medicin. Vær altid opmærksom på din partners fysiske og psykiske tilstand.
    • Tal åbent og ærligt med din partner om jeres grænser og ønsker. Aftal et klart safeword, så aktiviteten til enhver tid kan afsluttes, hvis en af deltagerne føler sig utilpas.
    • BDSM er et intimt forhold, hvor tillid og kommunikation er altafgørende. Brug vores flogger med respekt og ansvar for at sikre en sikker og fornøjelig oplevelse for alle involverede.

     

     

    MEO BDSM SHOP

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Evaluering 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Skriv din egen anmeldelse

        BDSM-flogger lavet af sort/rødt læder

        BDSM-flogger lavet af sort/rødt læder

        Til blide eller hårde vipper! Denne flogger fra MEO har taget BDSM-samfundets hjerter med storm. Den er lavet af læder i høj kvalitet og giver ikke kun en perfekt følelse, men imponerer også med sit førsteklasses håndværk.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        26 andre varer i samme kategori: