Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penispropper

Nyhedsbrev

Penisprop i rustfrit stål - The Tuner

Med penispluggen "The Tuner" bliver onani en helt ny oplevelse. Slip dine dybeste lidenskaber løs, og oplev orgasmer som aldrig før. Penisproppen af medicinsk stål i høj kvalitet giver intens stimulering og driver dig til ekstasens rand.

Mere information

9726/00

tilgængelig

    Mere information

    Penisplug i rustfrit stål - The Tuner - Til den mest intense onanioplevelse

    Med penispluggen "The Tuner" bliver onani en helt ny oplevelse. Slip dine dybeste lidenskaber løs, og oplev orgasmer som aldrig før. Penisproppen af medicinsk stål i høj kvalitet giver intens stimulering og driver dig til randen af ekstase.

    Penispluggen, som mænd elsker: Praktisk design med åbning i fuld længde

    Penisproppen har en åbning i fuld længde, så sæd eller urin let kan flyde ud. Takket være det sofistikerede design er penispluggen sikker og nem at håndtere, hvilket gør den behagelig og pålidelig at bruge.

    Unik stimulering og dybere fornemmelser

    Brug af en penisplug giver en unik og intens form for stimulering, der adskiller sig markant fra konventionelle onanimetoder. Indsættelsen af pluggen stimulerer nerverne inde i penis direkte, hvilket fører til mere intense og dybere fornemmelser. Det gradvist stigende tryk, når penispluggen langsomt føres ind og strækker urinrøret, er særligt ophidsende.

    Kontrol og tillid - den perfekte penisplug til BDSM

    En anden tiltrækningskraft ligger i den kontrol og tillid, der kræves, når man bruger en penisplug - ideelt til BDSM-sammenhæng. Denne type stimulation er en intens oplevelse for erfarne brugere, som kan intensivere orgasmerne betydeligt.

    Denne penisplug har den perfekte størrelse til maksimal stimulering

    Med en samlet længde på 15,5 cm og en indføringslængde på 12 cm sikrer pluggen med sit koniske skaft en langsom, men intens opbygning af stimulering. Diameteren øges fra 6 mm til næsten 12 mm for særlig dyb stimulation. Grebene på kanten forhindrer, at penispluggen trænger helt ind, og gør det nemt og sikkert at fjerne den.

    Nem brug og pleje af penispluggen

    Til indføring anbefaler vi vores særlige VeryDeep glidecreme, som understøtter skånsom og behagelig brug. Efter brug sikrer vores InstaClean-spray hygiejnisk rengøring af pluggen, så den kan genbruges uden problemer.

    Yderligere oplysninger:

    • Penisplug i rustfrit stål
    • Materiale: Rustfrit stål af høj kvalitet
    • Længde: 15,5 cm, indføringslængde: 12 cm
    • Diameter: konisk fra 6 mm til lige under 12 mm
    • Hult design til dræning af urin eller sæd
    • Med håndtag til sikker håndtering
    • Hygiejne spiller en afgørende rolle, når man bruger sexlegetøj, især med produkter som penispropper, dilatatorer og urinrørsvibratorer, der indsættes i følsomme områder af kroppen. Grundig rengøring før og efter hver brug er afgørende. Særlige rengøringsmidler som vores InstaClean Spray kan effektivt fjerne bakterier, så sexlegetøj altid forbliver hygiejnisk og sikkert. Sørg også for at opbevare denne type sexlegetøj på et rent og tørt sted, og tjek det regelmæssigt for skader for at sikre en sikker oplevelse.
    • MEO, der er kendt og værdsat verden over for sit BDSM-tilbehør af høj kvalitet, tilbyder et omfattende udvalg af produkter til urinrørsstimulation. Det omfatter penispropper, urinrørsdilatatorer, urinrørsvibratorer og meget andet specialiseret BDSM-sexlegetøj. Disse produkter er ideelle for elskere af intens stimulation og giver både begyndere og avancerede brugere en spændende mulighed for at opdage nye fornemmelser. MEO lægger altid vægt på materialer af høj kvalitet som rustfrit stål og medicinsk silikone for at sikre maksimal sikkerhed og komfort.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    A perfect strecher

    A perfect stecher, but it didn't enter on first time, as it wanted to be domesticated. But, with giving a couple more screws every day, the whole will enter. However, it could be better to plan times of rest between two testing, even some weeks. And let note that there is a left-handed screw.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    This is an awesome fun toy!

    This is an awesome fun toy! Every guy should have one!

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Amazing penis plug

    If you want to open up your pee hole, this is the tool for the job.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Penisprop i rustfrit stål - The Tuner

    Penisprop i rustfrit stål - The Tuner

    Med penispluggen "The Tuner" bliver onani en helt ny oplevelse. Slip dine dybeste lidenskaber løs, og oplev orgasmer som aldrig før. Penisproppen af medicinsk stål i høj kvalitet giver intens stimulering og driver dig til ekstasens rand.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: