Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penis sleeves og penis covers

Nyhedsbrev

Black Kinky Dick - Penishylster med knopper

Dette penis-sleeve med vidunderligt stimulerende knopper forvandler enhver gennemsnitlig penis til et sort sexmonster. Perfekt til at udleve den mørke side af dine fantasier! Opdag, hvad dette sorte silikone-penissleeve ellers har at byde på her hos MEO..

Mere information

3721/00

tilgængelig

    Mere information

    Dette penissleeve med vidunderligt stimulerende knopper forvandler enhver gennemsnitlig penis til et sort sexmonster. Perfekt til at udleve den mørke side af dine fantasier!

    Opdag, hvad dette sorte silikone-penissleeve ellers har at byde på her hos MEO... Dette penissleeve med tykke knopper er et absolut insidertip til alle, der vil opleve det lille ekstra under sex - uanset om det er analt eller vaginalt. De tykke knopper masserer hvert eneste punkt inde i din partner, intensiverer hver eneste bevægelse og øger følelsen af nydelse.

    Hver indtrængning giver en intens prikkende fornemmelse, og du vil føle, at du og din partner bogstaveligt talt eksploderer af lyst. Vores sorte penissleeve er et fleksibelt sexlegetøj i silikone, som trækkes over penis og holdes på plads. Vores penissleeve fås i forskellige størrelser, former og teksturer og sørger for, at sex bliver noget helt særligt for begge parter.

    Vores penis-sleeve er noget helt særligt!

    • Et penissleeve giver mere intens sex - uanset om det er analt eller vaginalt. Knopperne stimulerer mere intenst og når flere erogene zoner, hvilket øger nydelsen betydeligt. Hver indtrængen i anus eller vagina føles mere intens og giver en ekstraordinær følelse af nydelse for begge parter.
    • Fantasifuldt design: Det sorte penis-sleeve er et absolut blikfang! Det minder om den vilde form på en dyrepenis eller den mystiske penis på et mytisk væsen. Det detaljerede design og de markante strukturer giver intens visuel og fysisk nydelse.
    • Længere udholdenhed under sex: En anden stor fordel ved penissleevet er, at det hjælper mænd med at holde længere under sex. Det tykkere materiale reducerer direkte stimulering af penis, hvilket fører til utrolig god sex, der simpelthen varer længere!
    • Silikone af høj kvalitet: Penismuffen er lavet af blød, kropsvenlig silikone og giver maksimal komfort og pålidelighed. Materialet er allergivenligt, latexfrit og ftalatfrit, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din nydelse.
    • Ideel pasform: Det sorte penissleeve sidder sikkert og fast, da det tilpasser sig perfekt til brugerens penis og testikler. Den fleksible, men stabile pasform sikrer, at penissleevet ikke glider under penetration og altid bliver på plads.
    • Simpelthen genialt: Takket være den strækbare silikone er penismuffen nem at tage på og af igen. Det tilpasser sig forskellige penisstørrelser og giver et behageligt og fast greb.
    • Let at rengøre: Efter brug kan det nubrede penissleeve blot rengøres med varmt vand og mild sæbe. For endnu grundigere rengøring anbefaler vi vores VeryClean Spray.


    Flere detaljer:

    • Penissleeve med nubre
    • Pasform: fleksibel, tilpasser sig forskellige penisstørrelser
    • Farve: sort
    • Diameter: 30 mm
    • Længde: 135 mm
    • Materiale: silikone
    • Anvendelse: Træk penishylsteret over penis og løkken rundt om testiklerne for at få et fast og behageligt greb. Nyd de fantasifulde og intense fornemmelser, som dette unikke tilbehør giver.
    • Glidecreme til anal/vaginal brug: Brug en vandbaseret glidecreme af høj kvalitet, f.eks. Aquameo, for at gøre oplevelsen endnu mere intens og behagelig. Vandbaserede glidecremer er hudvenlige, lette at vaske af og kompatible med alt sexlegetøj. Aquameo sikrer, at penissleevet trænger blidt og smidigt ind i anus eller vagina - for endeløs nydelse uden afbrydelser.
    • Nem rengøring: Det er meget nemt at rengøre penissleevet efter brug. Brug blot varmt vand og en mild sæbe eller vores VeryClean Spray til at rengøre penissleevet grundigt.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Feels great

    It fit snug and made my girl cum so fast I was surprised. It feels real and comfortable to wear. Great value for the money. I recommend this product

      Skriv din egen anmeldelse

      Black Kinky Dick - Penishylster med knopper

      Black Kinky Dick - Penishylster med knopper

      Dette penis-sleeve med vidunderligt stimulerende knopper forvandler enhver gennemsnitlig penis til et sort sexmonster. Perfekt til at udleve den mørke side af dine fantasier! Opdag, hvad dette sorte silikone-penissleeve ellers har at byde på her hos MEO..

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      23 andre varer i samme kategori: