Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Mundknebel

Nyhedsbrev

DEVOTUS DeLuxe Ball Gag - Gag med bold

Med denne ball gag vil ingen bagtalelse blive tolereret! Kneblen med kugle af bidefast silikone er en uundværlig tilføjelse til alle bondageprodukter fra vores BDSM-shop. Denne ball gag gør bæreren til et stumt objekt for begær og sikrer, at den passive partner er helt i den aktive partners vold.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Med denne ball gag vil ingen bagtalelse blive tolereret! Gag'en med kugle i bidefast silikone er en uundværlig tilføjelse til alle bondageprodukter fra vores BDSM-shop. Denne ball gag gør bæreren til et stumt objekt for begær og sikrer, at den passive partner er helt i den aktive partners vold.

    Vores ball gag af høj kvalitet giver det ekstra kick til den underdanige og underkuede.Fordelene:

    • Perfekt hårdhed: Den sorte kugle er ikke for hård, ikke for blød, ikke for lille og ikke for stor - den perfekte mundknebel ifølge BDSM-miljøet. Det gør den til en af de mest populære ball gags i vores online shop.
    • Fleksibel læderstrop: Ball gag'en er monteret på en fleksibelt justerbar læderstrop, der passer perfekt til enhver hovedstørrelse og sikrer et sikkert greb.
    • Bidefast silikone: Bolden er lavet af bidefast silikone af høj kvalitet, som er holdbar og sikker at bruge.


    Størrelsen på ball gag'en kan vælges: 40 mm eller 50 mm i diameter, hvilket forbedrer komforten og tilpasningsevnen. Ball gag'en er monteret på en fleksibelt justerbar læderstrop, der passer perfekt til alle hovedstørrelser og sikrer et sikkert greb.

    Med en samlet længde på ca. 58 cm passer ball gag'en til forskellige hovedformer og omkredse. Ball gags er særligt populære i BDSM-sammenhæng, da de er en effektiv måde at lukke den underdanige partners mund på og dermed forhindre vedkommende i at tale. Denne funktion øger følelsen af afmagt og underkastelse, hvilket kan være ekstremt stimulerende for begge parter. Ball gags er nemme at bruge og alsidige.

    De består af en rund kugle, som placeres i munden, og en justerbar strop, som placeres omkring hovedet for hurtig og sikker brug. MEO tilbyder ball gags i forskellige størrelser og materialer, så komfort og intensitet kan tilpasses. Ball gag'ens visuelle appel bidrager også til dens popularitet!

    Kombinationen af fysisk begrænsning og sensorisk deprivation, som en ball gag tilbyder, gør hver berøring og kommando mere intens og spændende, hvilket beriger og intensiverer BDSM-oplevelsen for begge parter. Vores "DEVOTUS" ball gag er et vigtigt tilbehør til enhver BDSM-session, der tilbyder både komfort og kontrol. Med sin perfekte hårdhed og bidefaste silikonekugle er den ideel til alle, der ønsker en intens og tilfredsstillende BDSM-oplevelse.

    Den fleksibelt justerbare læderstrop sikrer en perfekt pasform og et sikkert greb, hvilket gør denne ball gag til en af de mest populære gags i vores BDSM-butik.Flere detaljer:

    • Ball gag
    • Gags til begyndere og professionelle
    • Bestseller i vores BDSM-butik
    • Størrelse på ball gag kan vælges: 40 eller 50 mm i diameter
    • Samlet længde: ca. 58 cm
    • Ansvarlig håndtering: Som med alle BDSM-produkter er sikker og ansvarlig håndtering også vigtig med ball gags. Bæreren skal kunne trække vejret hele tiden og bør ikke efterlades uden opsyn i længere tid.
    • Kommunikation: Før ball gag'en tages i brug, skal der aftales klare signaler og sikkerhedsforanstaltninger mellem de involverede partnere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Würde es jederzeit wieder kaufen

    Super Preis/Leistungsverhältnis!! Echt super Qualität und sehr gut verarbeitet! Fühlt sich toll an und sind nach vielfachem Einsatz immer noch glücklich damit. .

      Evaluering 

      Great product

      Very well made - the ball is big enough to fill my mouth but not so big that it makes my jaw ache. Well made leather straps and a strong buckle for fastening into one of the many holes to hold the ball gag firmly in place. The ball is nicely heavy and gives an instant feeling of submission which pleases my partner as there's no longer any answering back. If I stay he also makes me wear it sometimes when an important rugby match is on as he enjoys the silence ... nowadays I go shopping and leave the ball gag for later !!

        Evaluering 

        5 stars

        Got this to silence my GF's moaning ways, and it worked!

          Skriv din egen anmeldelse

          DEVOTUS DeLuxe Ball Gag - Gag med bold

          DEVOTUS DeLuxe Ball Gag - Gag med bold

          Med denne ball gag vil ingen bagtalelse blive tolereret! Kneblen med kugle af bidefast silikone er en uundværlig tilføjelse til alle bondageprodukter fra vores BDSM-shop. Denne ball gag gør bæreren til et stumt objekt for begær og sikrer, at den passive partner er helt i den aktive partners vold.

          Skriv din egen anmeldelse

          Andre kunder købte også:

          30 andre varer i samme kategori: