Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Masturbatorer til mænd

Nyhedsbrev

BUTTR Mills Bomb - Masturbator til mænd

BUTTR Mills Bomb Masturbator er et ægte højdepunkt for alle, der elsker noget særligt! Dens unikke design i form af en håndgranat er ikke kun et absolut blikfang, men sikrer også eksplosive orgasmer.

Mere information

10002/00

79,99 €


-30,00 €

49,99 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

Mere information

BUTTR Mills Bomb Masturbator imponerer med sit meget specielle design i form af en håndgranat, som ikke kun er visuelt imponerende, men også sikrer eksplosive orgasmer. Udstyret med innovativ teknologi, der garanterer ubesværet håndtering, er denne masturbator perfekt til begyndere, der tager deres første skridt i en verden af sexlegetøj til mænd. For at intensivere oplevelsen anbefaler vi at bruge masser af vandbaseret glidecreme og afprøve de forskellige vibrationsniveauer, som hver især giver en ny dimension af tilfredsstillelse og nydelse.

BUTTR Mills Bomb Masturbator giver eksplosive orgasmer!

BUTTR Mills Bomb Masturbator er ikke kun et blikfang med sit unikke håndgranatdesign, men også et rigtigt kraftværk til uforglemmelige orgasmer. Med sine 10 kraftige vibrationsniveauer og ergonomiske form giver den intens stimulation, der forbereder dig på en eksplosiv orgasme, du sent vil glemme. Hver brug af denne masturbator fører til et intenst klimaks, der kommer over dig som en eksplosion - kraftfuld, overvældende og absolut tilfredsstillende. BUTTR Mills Bomb er mere end bare et sexlegetøj, det er nøglen til en oplevelse, der vil efterlade dig hypnotiseret gang på gang.

Fordele ved BUTTR Mills Bomb masturbator:

  • Vibration: BUTTR Mills Bomb Masturbator har justerbare vibrationsniveauer med 10 forskellige indstillinger, der styres af en simpel trykknap. Hvert vibrationsniveau giver et nyt niveau af stimulering og nydelse.
  • Vandtæt: Denne masturbator er helt vandtæt, hvilket gør den ideel til brug under bruseren eller i badet.
  • Design: Det unikke håndgranatdesign sikrer ikke kun et slående udseende, men også ergonomisk håndtering, hvilket øger den sjove faktor, når man onanerer.
  • Materiale og farve: I elegant sort og fremstillet af hudvenlige materialer af høj kvalitet.
  • Størrelse og mål: Med en længde på 13 cm og en dybde på 7,5 cm har masturbatoren en behagelig pasform. Bredden er 10 cm, og den mindste diameter er 3,5 cm.
  • Strømforsyning: BUTTR Mills Bomb Masturbator får strøm via en USB-opladningsport, så den hurtigt kan genoplades når som helst.


Hvorfor BUTTR Mills Bomb Masturbator er et must-have for enhver mand:

Denne masturbator er ideel til begyndere, der leder efter en brugervenlig, men kraftfuld enhed. De forskellige vibrationsniveauer tilbyder noget for enhver smag, uanset om du foretrækker blid eller intens stimulering af penis. Det særlige håndgranatdesign kombineret med de kraftige vibrationer sikrer eksplosive orgasmer, mens den vandtætte funktion gør det muligt at nyde nydelsen i badet eller under bruseren.

Anbefalet glidecreme og rengøring af masturbatoren:

Brug kun vandbaserede smøremidler, som Aquameo, for at sikre den bedst mulige oplevelse og for at beskytte materialet i masturbatoren. Efter hver brug bør du rengøre masturbatoren og lade den tørre. Skyl først masturbatoren med varmt vand for at fjerne eventuelle rester. Brug derefter en mild sæbe til forsigtigt at rengøre overfladen. For særlig grundig rengøring og for at fjerne alle bakterier kan du spraye masturbatoren med VeryClean Spray. Det holder din masturbator hygiejnisk ren og klar til næste brug.

Yderligere oplysninger:

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

BUTTR Mills Bomb - Masturbator til mænd

BUTTR Mills Bomb - Masturbator til mænd

BUTTR Mills Bomb Masturbator er et ægte højdepunkt for alle, der elsker noget særligt! Dens unikke design i form af en håndgranat er ikke kun et absolut blikfang, men sikrer også eksplosive orgasmer.

Skriv din egen anmeldelse

30 andre varer i samme kategori: