Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Klemmer til brystvorter

Nyhedsbrev

Adjustable Tit Tower - BDSM brystvorteklemmer

Det ultimative kick til den underdanige elsker af ekstrem brystvortestimulering. Vores justerbare Tit Tower er det perfekte BDSM-sexlegetøj til alle, der ønsker intens og kontrolleret stimulering af følsomme brystvorter. Med evnen til at strække brystvorterne med mere end ekstreme 7 cm tilbyder denne metalanordning af høj kvalitet en bred vifte af fornemmelser - fra ømme til intense.

Mere information

9240/00

59,99 €


-10,00 €

49,99 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Det ultimative spark til den underdanige elsker af ekstrem brystvortestimulering. Vores justerbare Tit Tower er det perfekte BDSM-sexlegetøj til alle, der ønsker intens og kontrolleret stimulering af følsomme brystvorter.



    Med mulighed for at strække brystvorterne med mere end ekstreme 7 cm tilbyder denne metalanordning af høj kvalitet en bred vifte af fornemmelser - fra ømme til intense. Hvorfor mænd og kvinder elsker brystvorteklemmer: Brystvorteklemmer er et populært BDSM-tilbehør, som både mænd og kvinder sætter pris på. Årsagerne til dette er forskellige og er baseret på de unikke fornemmelser og psykologiske aspekter, som brystvorteklemmer tilbyder:

    • Stærkere orgasmer: Brystvorternes følsomhed er så udtalt, at nogle mennesker kan få orgasme bare ved at stimulere dem!
    • Øget følsomhed: Brugen af brystvorteklemmer øger blodgennemstrømningen til brystvorterne, hvilket gør dem mere følsomme og ophidsede. Det fører til mere intense seksuelle fornemmelser, som både mænd og kvinder nyder godt af.
    • Nydelsessmerte: For mange mennesker er det tiltrækkende ved brystvorteklemmer en kombination af smerte og nydelse. Brystvorteklemmer udøver et pres på de følsomme brystvorter, hvilket resulterer i en behagelig smerte, som også er ophidsende. Denne blanding af smerte og nydelse kan være særlig intens og tilfredsstillende.
    • Psykologisk stimulering: Brugen af brystvorteklemmer kan øge følelsen af underkastelse og kontrol. For underdanige partnere er det en stærk psykologisk stimulans at vide, at de er i hænderne på deres dominerende partner. Samtidig nyder den dominerende partner den kontrol og magt, de kan udøve gennem brugen af brystvorteklemmer.
    • Alsidig i brug: Brystvorteklemmer som vores Tit Tower tilbyder en bred vifte af anvendelsesmuligheder. De kan bruges alene eller sammen med en partner. Den aftagelige brystvorteklemme (en såkaldt "Clover Clamp") med en skridsikker plastbelægning på klemmefladen kan også bruges individuelt til at fastgøre ekstra vægte og intensivere stimuleringen yderligere.




    Egenskaber ved det justerbare Tit Tower Vores Tit Tower er et robust og alsidigt BDSM-redskab, der er specielt udviklet til ekstrem brystvortestimulation. Brystvorteklemmernes intensitet kan justeres, så både begyndere og erfarne BDSM-fans får noget for pengene. Her er blot nogle af de fremragende funktioner, der kendetegner vores Tit Tower:

    • Metal af høj kvalitet: Tit Tower er lavet af metal af høj kvalitet, som ikke kun er holdbart, men også sikkert og hudvenligt.
    • Ekstrem strækning af brystvorterne: Med en maksimal strækning på mere end 7 cm giver Tit Tower en målrettet og kontrolleret stimulering, der kan tilpasses individuelle behov.
    • Aftagelige brystvorteklemmer: Brystvorteklemmerne har en skridsikker plastbelægning på klemmefladen og kan også bruges uden enheden. Det giver ekstra fleksibilitet i brugen.
    • Multifunktionel: Hvis penis ikke er erigeret, er Tit Tower også velegnet til målrettet CBT-brug (som forhudsklemme og til penisudstrækning). Det gør Tit Tower til et ekstremt alsidigt redskab i BDSM-repertoiret.




    Anvendelse og rengøring: Tit Tower er nemt og sikkert at bruge. Start med en lav intensitet, og øg langsomt strækket for at øge fornemmelserne og udforske din partners eller dine egne grænser.

    Efter brug skal enheden rengøres grundigt og desinficeres for at sikre hygiejnisk brug. Det justerbare Tit Tower tilbyder den ultimative stimulering til alle fans af ekstrem brystvorteleg. Dets alsidighed og muligheden for at bruge det til både brystvortestimulering og CBT gør det til et uundværligt tilbehør i enhver BDSM-samling. Både mænd og kvinder vil sætte pris på de intense fornemmelser og den psykologiske stimulering, som denne unikke enhed tilbyder.

    Oplev en verden af brystvortestimulering nu med vores Tit Tower af høj kvalitet, og oplev uovertrufne øjeblikke af nydelse og hengivenhed.Flere detaljer:

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Muy buen aparato

    Buen aparato para el estiramiento de los pezones teniendo el aparato puesto durante mucho tiempo da excelentes resultados.

      Evaluering 

      super arrache tetons

      tres bon article pour le travail des seins pas evidant pour les débutantes mais au bout de quelques fois on en jouit tres fort et on voit ses tetons s'allonger a l'extreme
      Myarlou soumise

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Single device or a pair?

      Other tit torture devices make it clear you’re buying a pair, but this ad is ambiguous. Which is it, a pair of just one?

      • 2 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      I LOOOOOOOOVED it

      I have small nipples and never knew they could be stretched so far. It felt as though they were being ripped from my body. I LOOOOOOOOVED it

      • 6 af 7 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Sehr geile Dinger

      Geil und extrem effektiv. Die Verstellung ist einfach, sogar relativ "feinfühlig". Grundsätzlich machen die Tit Tower uns einen riesigen Spaß.

      • 1 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Nippelklemmen

      War erst etwas skeptisch wegen der Konstruktion, aber diese ist perfekt und die Nippelklammern halten prima. Produkt kann ich empfehlen.

      • 1 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      I am going to enjoy using it on him

      I have not bought this item yet. I am in fact going to be purchasing this item in the very near future. My slave is going to not like it, but I am going to enjoy using it on him. I love the items that MEO-TEAM comes out with. Anyhow, I just love this item.

      • 3 af 4 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      MUST HAVE

      This is a must have item for any male nipple pain pig. It works great on developed male nipples. As the Tower pulls the nipple, even more hungry nipple flesh is exposed so you can add more clamps.

      • 5 af 6 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Efficient

      A simple yet very efficient design to help you squeeze and pull on your subs nipples.

      • 3 af 4 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Adjustable Tit Tower - BDSM brystvorteklemmer

      Adjustable Tit Tower - BDSM brystvorteklemmer

      Det ultimative kick til den underdanige elsker af ekstrem brystvortestimulering. Vores justerbare Tit Tower er det perfekte BDSM-sexlegetøj til alle, der ønsker intens og kontrolleret stimulering af følsomme brystvorter. Med evnen til at strække brystvorterne med mere end ekstreme 7 cm tilbyder denne metalanordning af høj kvalitet en bred vifte af fornemmelser - fra ømme til intense.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: