Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Fisting gel

Nyhedsbrev

BUTTR Extra Thick Fisting Gel - 500 ml - Glidecreme Fisting

Fistingsamfundet er begejstret: BUTTR Extra Thick Fisting Gel er en innovativ udvikling, der er specielt skræddersyet til fisting-fans' behov. Den forbedrede konsistens af BUTTR's fisting-smøremiddel sikrer en usædvanlig langvarig smøring og gør den perfekt til længerevarende fisting-sessioner.

Mere information

10038/00

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    BUTTR Extra Thick Fisting Gel - videreudviklingen til fisting-fællesskabet

    Fistingsamfundet er begejstret: BUTTR Extra Thick Fisting Gel er en innovativ videreudvikling, der er specielt skræddersyet til fisting-fans' behov. Den forbedrede konsistens af BUTTR's fisting-smøremiddel sikrer en usædvanlig langvarig smøring og gør den perfekt til længerevarende fisting-sessioner. Uanset om man trænger ind i anus eller vagina med hånden eller knytnæven, giver BUTTR Fisting Gel maksimal komfort og reducerer friktionen for en bedre og mere sikker oplevelse.

    Den ekstra tykke formel giver ikke kun en bedre følelse, men også langvarig smøreevne, der ikke mindskes, selv under intens fisting. Dette smøremiddel er en absolut game changer! Den er specielt udviklet til at sikre en konsekvent glat og behagelig oplevelse, selv med større dildoer og særlig intens penetration. BUTTR Fisting Gel Extra Thick er den nye standard for alle, der ønsker at få det bedste ud af deres fisting-session - uanset om det er solo eller som par.

    BUTTR Extra Thick Fisting Gel: Perfekt til anal og vaginal fisting

    BUTTR Extra Thick Fisting Gel er det ideelle valg til intens anal og vaginal fisting. Takket være sin ekstra tykke og cremede konsistens sikrer dette fisting-smøremiddel en særlig blid og glat indtrængning og optimal smøring. BUTTR Extra Thick Fisting Gel: forbliver glat i længere tid og tørrer ikke ud så hurtigt, hvilket er særligt fordelagtigt under lange og intensive fisting-sessioner. Uanset om det er solo eller med en partner, garanterer BUTTR Extra Thick Fisting Gel maksimal smøring, komfort og sikkerhed - præcis hvad der er brug for til intensiv anal og vaginal fisting. Den tykke konsistens giver ekstra beskyttelse og reducerer friktionen, hvilket gør BUTTR Fisting Gel Extra Thick til en uundværlig ledsager til enhver fisting-session.

    Hvad er et fisting-smøremiddel?

    Anal eller vaginal fisting handler om maksimal udstrækning af den respektive kropsåbning og dyb penetration. For at lette dette bruges specielle fisting-smøremidler, der har en høj smøreevne og ikke tørrer ud så hurtigt. En fisting-session i en slynge kan vare flere timer, og den anvendte fisting-smøremiddel skal kunne følge med! Fisting-smøremidler fås med silikone-, fedt- eller vandbase og med særlige egenskaber som f.eks. en bedøvende effekt som vores Let's F*ck Extreme eller en varmende effekt som vores Let's F*ck Hot.

    Hvorfor skal du bruge BUTTR Extra Thick Fisting Gel?


    Vejledning i brug af BUTTR Extra Thick Fisting Gel

    BUTTR Extra Thick Fisting Gel er ikke vandbaseret og er derfor ikke egnet til brug med latexprodukter, da det kan beskadige materialet. Den er bedst egnet til brug med olieresistente materialer eller legetøj, der er designet til brug med smøremidler, der indeholder olie. Brug BUTTR Extra Thick Fisting Gel generøst og oplev en helt igennem blid, sikker og spændende session.

    Yderligere oplysninger:

    • BUTTR Extra Thick Fisting Gel
    • Fisting-smøremiddel til analt samleje, vaginalt samleje, anal fisting og vaginal fisting.
    • Indhold: 500 ml (16.91 fl. oz.)
    • BUTTR er en fuldstændig innovativ glidecreme. Den giver mere nydelse, dybere penetration, den perfekte fisting-session og afslappet analsex med dildoer eller din partner
    • Ingredienser og anvendelse: Ved formuleringen af BUTTR Extra Thick Fisting Gel har producenten sørget for at vælge ingredienser af høj kvalitet for at sikre en sikker og behagelig oplevelse. Detaljerede oplysninger om ingredienserne findes på emballagen og i denne produktbeskrivelse. Vi anbefaler, at brugere med følsom hud eller kendte allergier tester produktet på et lille hudområde, før de bruger det første gang for at udelukke mulige intolerancer. Hvis du er i tvivl om ingredienserne eller deres virkning, bør du konsultere en læge eller et apotek.
    • Ingredienser (INCI): Petrolatum, Octyldodecanol, C18-36 Acid Triglyceride.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Da flutschen die Dildos und die Faust

    Was soll ich sagen. Sehr gleitfreudiges Gel. Noch glitschiger wenn Wasser mit ins Spiel kommt. Dildo’s sind dann nicht mehr zu bändigen;-). Das kauf ich garantiert wieder.

      Evaluering 

      Bißchen fest

      Also für den Einsatz wofür es bestimmt sein sollte weniger geeignet, da es viel zu fest ist. Mit J-Lube verdünnt flutscht es wie es sollte

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Fisting Gleitgel

      Muss sagen das es super ist schon mehrfach bestellt

        Skriv din egen anmeldelse

        BUTTR Extra Thick Fisting Gel - 500 ml - Glidecreme Fisting

        BUTTR Extra Thick Fisting Gel - 500 ml - Glidecreme Fisting

        Fistingsamfundet er begejstret: BUTTR Extra Thick Fisting Gel er en innovativ udvikling, der er specielt skræddersyet til fisting-fans' behov. Den forbedrede konsistens af BUTTR's fisting-smøremiddel sikrer en usædvanlig langvarig smøring og gør den perfekt til længerevarende fisting-sessioner.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        26 andre varer i samme kategori: