Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Dildoer

Nyhedsbrev

BUTTR eksplosivt sprænghoved analdildo

Skræmmende og som noget fra en uhyggelig diktators arsenal: BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo er kun ude på én ting - total anal ødelæggelse! Med en imponerende indføringslængde på 25 cm og en maksimal diameter på 6,6 cm er denne dildo perfekt til erfarne anale rekrutter, der er klar til at omdefinere deres grænser.

Mere information

10035/00

tilgængelig

    Mere information

    BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo - Til den ultimative anale udfordring

    Skræmmende og som taget ud af en uhyggelig diktators arsenal: BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo er kun ude på én ting - total anal ødelæggelse! Med en imponerende indføringslængde på 25 cm og en maksimal diameter på 6,6 cm er denne dildo perfekt til erfarne anale rekrutter, der er klar til at omdefinere deres grænser. BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo er lavet af robust, men glat vinyl til dyb og intens stimulation, der vil skubbe dig langt ud over dine grænser.

    Ribbet skaft for maksimal stimulation

    .

    Det ribbede skaft på BUTTR Explosive Warhead analdildo giver ekstra stimulation og maksimerer din nydelse med hver bevægelse. Uanset om dildoen bruges til anal eller vaginal stimulation, giver de bølgede riller en helt ny dimension af tilfredsstillelse.

    .

    Kraftig sugekop til håndfri nydelse

    .

    Takket være den robuste sugekop sidder dildoen sikkert fast på alle glatte overflader og lader dine hænder være fri til andre aktiviteter. Så du kan koncentrere dig fuldt ud om denne "militære mission" alene eller som par

    .
    Hvorfor BUTTR Explosive Warhead analdildo er det perfekte valg for dig:


    Til anale rekrutter - militært design til intens stimulation

    BUTTR-kollektionen er specielt udviklet til professionelle analbrugere med høje krav og tager bagdørsleg til et nyt niveau. BUTTR-mærkets robuste, maskuline look og militære design afspejler den styrke og udholdenhed, der kræves, når man bruger sexlegetøj som BUTTR Explosive Warhead analdildo. BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo er endnu et eksempel på, hvordan BUTTR tilbyder uforglemmelige oplevelser, der kræver dedikation og udholdenhed.

    Brug, den rigtige glidecreme og rengøring af buttpluggen

    Brug altid en generøs mængde af den anbefalede Glory Hole Hybrid Lubricant fra MEO for at få en særlig behagelig oplevelse med BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo. Denne hybride glidecreme giver langvarig smøreevne og er ideel til intense sessioner. Rengør Explosive Warhead analdildoen grundigt efter brug med varmt vand og mild sæbe, eller brug vores VeryClean Spray for særlig grundig rengøring og optimal hygiejne.

    BUTTR-mærket - kvalitet og innovation fra Europa

    BUTTR er et europæisk mærke, der har skabt sig et navn som leverandør af sexlegetøj og glidecreme af høj kvalitet. BUTTR er kendt for sin robuste, maskuline æstetik og sit omhyggeligt udviklede produktsortiment og henvender sig specifikt til mænd og kvinder, der søger nye udfordringer inden for bagdørsleg. Alle produkter i BUTTR-kollektionen, fra Explosive Warhead analdildoen til de specialudviklede glidecremer, er fremstillet efter de højeste standarder for sikkerhed, komfort og holdbarhed. Mærket imponerer ikke kun med sit innovative design, men også med brugen af kropsvenlige materialer, der lever op til de højeste kvalitetsstandarder. Med BUTTR vil du opleve intens, sofistikeret nydelse - uanset om du er nybegynder eller en erfaren professionel inden for analsex, fisting eller anal stretching.

    Yderligere oplysninger:

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Durable, Reliable, Fun, Slick

    Looking for fun in the bedroom, this will do the job. It's suction cup base makes it stick to about any surface. Being silicon it's very easy to clean after use. It's versatile, durable and will accommodate to anything you or your partner would need to be accomplished in the bedroom! I would highly recommend this to anyone that's willing and wanting to try to be adventurous in the bedroom!

      Evaluering 

      Bonne qualité

      Très bon produit et pas cher

        Skriv din egen anmeldelse

        BUTTR eksplosivt sprænghoved analdildo

        BUTTR eksplosivt sprænghoved analdildo

        Skræmmende og som noget fra en uhyggelig diktators arsenal: BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo er kun ude på én ting - total anal ødelæggelse! Med en imponerende indføringslængde på 25 cm og en maksimal diameter på 6,6 cm er denne dildo perfekt til erfarne anale rekrutter, der er klar til at omdefinere deres grænser.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: