Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Dildoer

Nyhedsbrev

BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Dildo med sugekop

BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo er halvt buttplug, halvt dildo og er den perfekte tilføjelse til alle, der elsker intens anal nydelse og usædvanlige buttplugs. Med sin markante glans og sit bølgede design er denne analdildo behagelig og blid at føre ind i anus på trods af sin imponerende størrelse.

Mere information

10031/00

tilgængelig

    Mere information

    BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Analdildoen med en stærk sugekop til dyb anal stimulation

    BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo er halvt buttplug, halvt dildo og er den perfekte tilføjelse til alle, der elsker intens anal nydelse og ekstraordinære buttplugs. Med sin markante glans og bølgede design er denne analdildo behagelig og skånsom at føre ind i anus på trods af sin imponerende størrelse. Indføringslængden på 22 cm og diameteren på 8 cm giver dyb og intens stimulation, der vil presse selv erfarne brugere til deres grænser. Takket være den ekstra stærke sugekop kan FIM-92 Stinger analdildo sættes fast på enhver glat overflade for håndfri nydelse.

    Til professionelle analbrugere - Stærkt design til intens stimulation

    BUTTR-kollektionen er specielt udviklet til professionelle analbrugere med høje krav og tager bagdørsleg til et nyt niveau. BUTTR-mærkets robuste, maskuline look og militære design afspejler den styrke og udholdenhed, der kræves, når man bruger sexlegetøj som FIM-92 Stinger analdildo. Denne analdildo er endnu et eksempel på, hvordan BUTTR tilbyder uforglemmelige oplevelser, der kræver total dedikation og udholdenhed.

    Hvorfor BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo er det perfekte valg:

    • Imponerende størrelse: Med en indføringslængde på 22 cm og en maksimal diameter på 8 cm giver denne dildo intens stimulation og er ideel til erfarne brugere.
    • Udtalt glans og sfærisk design: Det realistiske design med defineret glans og bølger langs skaftet giver en helt særlig oplevelse.
    • Stærk sugekop: Den ekstra stærke sugekop gør det muligt at fastgøre FIM-92 Stinger analdildoen til enhver glat overflade, så den kan bruges håndfrit - ideelt til at ride på dildoen eller til forskellige andre stillinger.


    Brug, det rigtige smøremiddel og rengøring af dildoen

    Brug altid en generøs mængde af MEO's anbefalede Glory Hole Hybrid Lubricant for at få en glat og behagelig oplevelse med FIM-92 Stinger Anal Dildo. Denne hybride smøremiddel giver langvarig smøring og er ideel til intense sessioner. Rengør FIM-92 Stinger analdildo grundigt efter brug med varmt vand og mild sæbe eller brug vores VeryClean Spray for særlig grundig rengøring og optimal hygiejne.

    BUTTR-mærket - kvalitet og innovation fra Europa

    BUTTR er et europæisk mærke, der har skabt sig et navn som leverandør af sexlegetøj og glidecreme af høj kvalitet. BUTTR er kendt for sin robuste, maskuline æstetik og sit omhyggeligt udviklede produktsortiment og henvender sig specifikt til mænd og kvinder, der søger nye udfordringer inden for bagdørsleg. Alle produkter i BUTTR-kollektionen, fra FIM-92 Stinger analdildoen til de specialudviklede glidecremer, er fremstillet efter de højeste standarder for sikkerhed, komfort og holdbarhed. Mærket imponerer ikke kun med sit innovative design, men også med brugen af kropsvenlige materialer, der lever op til de højeste kvalitetsstandarder. Med BUTTR vil du opleve intens, sofistikeret nydelse - uanset om du er nybegynder eller en erfaren professionel inden for analsex, fisting eller anal stretching.

    Yderligere oplysninger:

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sehr befriedigend

    Das Teil ist sehr gut gemacht, genau die richtige Härte und trotzdem schön flexibel und nachgiebig, wo man es braucht. Von der Größe her nichts für Anfänger auf dem Gebiet. Aber mit guter Vorbereitung, Entspannung und der richtigen Menge Gleitgel ist es einfach ein gutes Gefühl, wenn es "flutscht". Passt und sitzt ohne zu drücken. Die Gesamtgröße ist, wenn das "Ding" erst einmal da ist, wo es sein soll, sehr angenehm und füllt sehr gut aus. Kann auch längere Zeit getragen werden ohne herauszurutschen.

      Skriv din egen anmeldelse

      BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Dildo med sugekop

      BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Dildo med sugekop

      BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo er halvt buttplug, halvt dildo og er den perfekte tilføjelse til alle, der elsker intens anal nydelse og usædvanlige buttplugs. Med sin markante glans og sit bølgede design er denne analdildo behagelig og blid at føre ind i anus på trods af sin imponerende størrelse.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: