Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Crackstuffers

Nyhedsbrev

Crackstuffers Slade - analdildo fremstillet af silikone af høj kvalitet

Med en længde på 24 cm er Crackstuffers Slade den rigtige analdildo til alle, der leder efter den perfekte kombination af størrelse og realistisk design. Større end vores populære dildo Sam, men ikke så stor som den mægtige Sven, tilbyder Crackstuffers Slade den helt rigtige tykkelse og længde til en intens, men kontrollerbar anal oplevelse.

Mere information

2279/00

tilgængelig

    Mere information

    Med en længde på 24 cm er Crackstuffers Slade den rigtige analdildo til alle, der leder efter den perfekte kombination af størrelse og realistisk design. Større end vores populære dildo Sam, men ikke så stor som den mægtige Sven, tilbyder Crackstuffers Slade den helt rigtige tykkelse og længde til en intens, men kontrollerbar anal oplevelse. Denne Crackstuffers-dildo er lavet af premium silikone af høj kvalitet og kombinerer den realistiske form af en stor penis, en tyk glans og en udtalt forhud, hvilket gør den til et ægte højdepunkt blandt vores Crackstuffers-dildoer.

    Dimensioner, der inspirerer:

    • Længde: 24 cm
    • Diameter: 6,8 cm
    • Længde til indføring: 20 cm
    • Omkreds: ca. 21,4 cm


    Hvorfor er Crackstuffers Slade-dildoen så populær?

    Crackstuffers står for enestående kvalitet og en uovertruffen fornemmelse. Crackstuffers Slade-dildoen er udviklet til at give en mere realistisk og intens oplevelse. Med sit detaljerede design, herunder en udtalt forhud og et tykt, realistisk hoved, giver Crackstuffers Slade tilfredsstillende og omfattende anal stimulation. Den bløde, fleksible premium-silikone gør hver tomme af denne Crackstuffers-dildo intenst taktil og giver en allround tilfredsstillende fornemmelse.

    Crackstuffers - simpelthen mere følelse!

    Med Crackstuffers og MEO er der ikke længere nogen grund til ikke at udforske dine anale grænser. Vores førsteklasses silikoneprodukter tilbyder ikke kun enestående ydeevne, men også holdbarhed og kvalitet, der gør analsex til noget særligt.

    Perfekt materiale til uovertruffen nydelse:

    En enestående fordel ved de nye Crackstuffers-produkter af førsteklasses silikone er deres hudvenlige, bløde tekstur, som giver en behagelig, men intens stimulering. Crackstuffers' dildoer og buttplugs af høj kvalitet i håndlavet, platinhærdet silikone har ikke kun en imponerende fleksibilitet, men også en unik holdbarhed, som giver dem en lang levetid. Crackstuffers' produkter er lidt dyrere end konventionelle industrielt masseproducerede produkter, fordi de er omhyggeligt håndlavede af platinhærdet premium-silikone af høj kvalitet. Dette fødevaresikre materiale giver en enestående blødhed, fleksibilitet og holdbarhed, som ofte mangler i industrielt fremstillede produkter. Hvert enkelt produkt er omhyggeligt testet og forarbejdet for at garantere den højeste kvalitet og en uovertruffen oplevelse. Resultatet er et unikt produkt, som ikke kun imponerer med sin kvalitet, men også med sin lange levetid.

    Brug kun vandbaserede eller hybridbaserede smøremidler.

    Det er vigtigt, at der kun bruges vandbaserede smøremidler eller vores Glory Hole-hybridsmøremiddel til disse Crackstuffers-produkter. Silikonebaserede smøremidler bør undgås, da de kan beskadige silikonematerialet af høj kvalitet. Vores vandbaserede smøremidler FuckBuddy og Glory Hole med panthenol og laureth-9 giver fremragende smøring og pleje uden at beskadige materialet.

    Yderligere oplysninger:

    • Crackstuffers Slade - dildo fremstillet af førsteklasses silikone
    • Produkt fra MEO™ Crackstuffers-serien fremstillet af silikone af høj kvalitet.
    • Materiale: Håndlavet, platinhærdet premium-silikone, fødevaresikker, ftalatfri og hudvenlig.
    • Crackstuffers-dildoer er lavet af superblød, kropssikker silikone, der giver en fantastisk følelse og harmonerer perfekt med vandbaserede og hybride smøremidler.
    • En dildo eller buttplug fra Crackstuffers x MEO står for analsexlegetøj af højeste kvalitet, der er kendetegnet ved ergonomi, holdbarhed og sikker brug.
    • Rengøring Vi anbefaler rengøring med varmt vand og legetøjsrensemidlet VeryClean. For ekstra hygiejne og pleje efter rengøring er vores Extremeo Spray det perfekte supplement.
    • Mulige kombinationer: I kombination med ASS UP-puden eller Fuck&Play Sling kan Crackstuffers-dildoerne indføres særligt komfortabelt og ekstremt dybt.
    • Om Crackstuffers: Crackstuffers er et engelsk mærke, der har specialiseret sig i fremstilling af dildoer og andet analsexlegetøj, og som især er kendt for sine store, ekstra store og usædvanligt formede dildoer. Disse dildoer er specielt udviklet til avancerede brugere og elskere af intens anal stimulation. Crackstuffers er bedst kendt for sine store dildoer, som ofte er større end de fleste konventionelle dildoer på markedet, hvilket giver mulighed for ekstreme og intense oplevelser. Crackstuffers tilbyder en række unikke designs, ofte specielt udviklet til anal stimulation, herunder dildoer med meget markante hoveder, smalle skafter og brede baser, der giver mulighed for forskellige fornemmelser.
    • Materialer: Crackstuffers bruger kropssikre materialer af høj kvalitet, og dildoerne er typisk lavet af ftalatfri vinyl eller silikone af høj kvalitet, som er holdbar og nem at rengøre. Mærket er tæt forbundet med LGBTQ+-miljøet og er især populært i bøssemiljøet. Crackstuffers' produkter er skræddersyet til dette samfunds behov og tilbyder en bred vifte af dildoer, der er velegnede til både singler og par. Alle Crackstuffers-produkter fremstilles i Storbritannien, hvilket garanterer høj kvalitet og streng kontrol under produktionsprocessen. Ud over de klassiske dildoer omfatter mærkets sortiment også andet analsexlegetøj som analplugs, prostatastimulatorer og særlige produkter til fisting-fællesskabet. Crackstuffers har skabt sig et navn med sine særlige, ofte ekstreme produkter og er det foretrukne mærke for alle, der er på udkig efter ekstraordinære og intense anale oplevelser.
    • MEO er stolt af at kunne tilbyde hele sortimentet af Crackstuffers-produkter. Med vores mange års erfaring, førsteklasses kundeservice og hurtige, diskrete forsendelse garanterer vi, at du vil modtage dine store Crackstuffers-dildoer hurtigt og pålideligt. Hos MEO finder du de bedste produkter til ekstraordinære og intense oplevelser - altid med den sikkerhed og kvalitet, du fortjener.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Its super sexy.

    For when you want to ride something fat and long, ride it hard! I love foreskin and big heads, and the reality on this is amazing, its super sexy.

      Skriv din egen anmeldelse

      Crackstuffers Slade - analdildo fremstillet af silikone af høj kvalitet

      Crackstuffers Slade - analdildo fremstillet af silikone af høj kvalitet

      Med en længde på 24 cm er Crackstuffers Slade den rigtige analdildo til alle, der leder efter den perfekte kombination af størrelse og realistisk design. Større end vores populære dildo Sam, men ikke så stor som den mægtige Sven, tilbyder Crackstuffers Slade den helt rigtige tykkelse og længde til en intens, men kontrollerbar anal oplevelse.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: