Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Crackstuffers

Nyhedsbrev

Crackstuffers Hunter - XXL-dildo lavet af førsteklasses silikone

Den 43 cm lange Hunter-dildo fra Crackstuffers er det perfekte valg for alle, der er på udkig efter en XXL-dildo, der trænger dybt ind i anus. Denne XXL-dildo af premium-silikone i høj kvalitet er specielt udviklet til anal dybdeleg og tilbyder en perfekt kombination af imponerende længde og design.

Mere information

2272/00

tilgængelig

    Mere information

    Crackstuffers Hunter - XXL-dildo fremstillet af silikone i høj kvalitet

    Den 43 cm lange Hunter-dildo fra Crackstuffers er det perfekte valg for alle, der er på udkig efter en XXL-dildo, der trænger dybt ind i anus. Denne blå XXL-dildo i premium-silikone af høj kvalitet er specielt udviklet til anal dybdeleg og tilbyder en perfekt kombination af imponerende længde og design. Med en betagende længde på 43 cm og en diameter på 6,8 cm er Crackstuffers Hunter ideel til erfarne brugere, der kan lide at trænge særligt dybt ind i anus.

    Dimensioner, der inspirerer:

    • Længde: 43 cm
    • Diameter: 6,8 cm
    • Længde til indføring: 33 cm


    Hvorfor Hunter-dildoen fra Crackstuffers er førstevalget til anal dybdeleg:

    Crackstuffers Hunter-dildoen har alt, hvad en stor dildo har brug for til anal dybdeleg. Med sin lange og slanke form, som er lidt bredere end et håndled, kan denne XXL-dildo indføres særligt dybt uden at miste noget af sin intensitet. De detaljerede årer og den svulmende glans giver intens stimulation for hver centimeter. De tykke testikler og den flade base giver ekstra stabilitet og komfort under brug, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din oplevelse.

    Dildoer fra Crackstuffers til anal dybdeleg:

    Anal dybdeleg er en særlig form for anal leg, hvor man trænger særligt dybt ind i analkanalen og stimulerer dette område. I modsætning til traditionel anal leg, hvor indtrængningen som regel er mere overfladisk, bruges der til anal dybdeleg meget længere og ofte smallere dildoer, som kan trænge dybere ind i kroppen. Det giver mulighed for intens stimulering af de indre analvægge og kan føre til ekstreme nydelsesfornemmelser. Anal Depth Play er især populært blandt vores avancerede klienter, som gerne vil flytte deres grænser og udforske nye, dybere niveauer af anal nydelse. Det er dog vigtigt altid at være opmærksom på sine egne grænser og sit eget velbefindende og at bruge tilstrækkeligt med glidecreme som Glory Hole for at sikre en sikker og behagelig oplevelse.

    Crackstuffers - simpelthen mere følelse!

    Med Crackstuffers og MEO er der ikke længere nogen grund til ikke at udforske dine anale grænser. Vores førsteklasses silikoneprodukter tilbyder ikke kun enestående ydeevne, men også holdbarhed og kvalitet, der gør analsex til noget særligt.

    Perfekt materiale til uovertruffen nydelse:

    En enestående fordel ved de nye Crackstuffers-produkter af førsteklasses silikone er deres hudvenlige, bløde tekstur, som giver en behagelig, men intens stimulering. Crackstuffers' dildoer og buttplugs af høj kvalitet i håndlavet, platinhærdet silikone har ikke kun en imponerende fleksibilitet, men også en unik holdbarhed, som giver dem en lang levetid. Crackstuffers' produkter er lidt dyrere end konventionelle industrielt masseproducerede produkter, fordi de er omhyggeligt håndlavede af platinhærdet premium-silikone af høj kvalitet. Dette fødevaregodkendte materiale giver en enestående blødhed, fleksibilitet og holdbarhed, som ofte mangler i industrielt fremstillede produkter. Hvert enkelt produkt er omhyggeligt testet og forarbejdet for at garantere den højeste kvalitet og en uovertruffen oplevelse. Resultatet er et unikt produkt, som ikke kun imponerer med sin kvalitet, men også med sin lange levetid.

    Brug kun vandbaserede eller hybridbaserede smøremidler:

    Det er vigtigt, at der kun bruges vandbaserede smøremidler eller vores hybride smøremiddel Glory Hole til disse Crackstuffers-produkter. Silikonebaserede smøremidler bør undgås, da de kan beskadige silikonematerialet af høj kvalitet. Vores vandbaserede smøremidler FuckBuddy og Glory Hole med panthenol og laureth-9 giver fremragende smøring og pleje uden at beskadige materialet.

    Yderligere oplysninger:

     

    Crackstuffers Dildos

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Get that hole stuffed!

    Crackstuffers dildos are soft, warm and bright blue and they are designed for men with greedy arses. If all you want is that stretch, then these are the dildos for you. Lube them up and get ready for the best ride you have ever had. Crackstuffers are designed to open you up slowly, smoothly and higher up as well. So what are you waiting for? Get that hole stuffed!

      Skriv din egen anmeldelse

      Crackstuffers Hunter - XXL-dildo lavet af førsteklasses silikone

      Crackstuffers Hunter - XXL-dildo lavet af førsteklasses silikone

      Den 43 cm lange Hunter-dildo fra Crackstuffers er det perfekte valg for alle, der er på udkig efter en XXL-dildo, der trænger dybt ind i anus. Denne XXL-dildo af premium-silikone i høj kvalitet er specielt udviklet til anal dybdeleg og tilbyder en perfekt kombination af imponerende længde og design.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: