Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Crackstuffers

Nyhedsbrev

Crackstuffers Felipe - Den tykke dildo, som alle vil have

MEO ved, hvad du vil have! Den tykke Felipe-dildo fra Crackstuffers er den monsterpenis, vi alle ønsker os. Med en imponerende længde på 24 cm og en diameter på 7 cm er denne dildo fed og altid klar til at presse dig til dine anale grænser.

Mere information

2269/00

tilgængelig

    Mere information

    Crackstuffers Felipe - Den tykke dildo, som alle vil have

    MEO ved, hvad du vil have! Den tykke dildo Felipe fra Crackstuffers er den monsterpenis, vi alle vil have. Med en imponerende længde på 24 cm og en diameter på 7 cm er denne dildo fed og altid klar til at presse dig til dine anale grænser. Dens svulmende glans og udprægede blodårer giver intens stimulation, der vil drive dig til vanvid med hver eneste anale ind- og udgang.

    Spejl, spejl på væggen - Felipe er den hotteste dildo i hele landet!

    Forestil dig, hvor frækt det er at bruge denne analdildo foran eller på et spejl. Hver en centimeter af Felipe bliver synligt opslugt analt, mens den trænger dybere og dybere ind i analkanalen. Den visuelle oplevelse er lige så ophidsende som den fysiske - se, hvordan Felipe fylder dig helt ud analt og tilfredsstiller dit ønske om intens penetration.

    Dimensioner, der overbeviser:

    • Længde: 24 cm
    • Diameter: 7 cm
    • Længde til indføring: 21,5 cm


    Hvorfor Felipe er dildoen, som alle vil have:

    Felipe fra Crackstuffers er mere end bare en dildo - han er indbegrebet af den perfekte monsterpik. Med sin svulmende glans og markante årer, der gør hver eneste brug til en oplevelse, vil denne dildo hurtigt blive dit nye yndlingssexlegetøj. Du skal blot smøre den med Glory Hole glidecreme, og så kan det sjove begynde. Takket være den flade base kan du endda bruge Felipe-dildoen fra Crackstuffers håndfrit og give dig hen til al din nydelse.

    Crackstuffers - simpelthen mere sensation!

    Med Crackstuffers og MEO er der ikke længere nogen grund til ikke at udforske dine anale grænser. Vores førsteklasses silikoneprodukter tilbyder ikke kun enestående ydeevne, men også holdbarhed og kvalitet, der gør analsex til noget særligt.

    Perfekt materiale til uovertruffen nydelse:

    En enestående fordel ved de nye Crackstuffers-produkter af førsteklasses silikone er deres hudvenlige, bløde tekstur, som giver en behagelig, men intens stimulering. Crackstuffers' dildoer og buttplugs af høj kvalitet i håndlavet, platinhærdet silikone har ikke kun en imponerende fleksibilitet, men også en unik holdbarhed, som giver dem en lang levetid. Crackstuffers' produkter er lidt dyrere end konventionelle industrielt masseproducerede produkter, fordi de er omhyggeligt håndlavede af platinhærdet premium-silikone af høj kvalitet. Dette fødevaresikre materiale giver en enestående blødhed, fleksibilitet og holdbarhed, som ofte mangler i industrielt fremstillede produkter. Hvert enkelt produkt er omhyggeligt testet og forarbejdet for at garantere den højeste kvalitet og en uovertruffen oplevelse. Resultatet er et unikt produkt, som ikke kun imponerer med sin kvalitet, men også med sin lange levetid.

    Brug kun vandbaserede eller hybridbaserede smøremidler:

    Det er vigtigt, at der kun bruges vandbaserede smøremidler eller vores hybride smøremiddel Glory Hole til disse Crackstuffers-produkter. Silikonebaserede smøremidler bør undgås, da de kan beskadige silikonematerialet af høj kvalitet. Vores vandbaserede smøremidler FuckBuddy og Glory Hole med panthenol og laureth-9 giver fremragende smøring og pleje uden at beskadige materialet.

    Yderligere oplysninger:

    • Crackstuffers Felipe - Premium analdildo i silikone
    • Produkt fra MEO™ Crackstuffers-serien fremstillet af silikone af høj kvalitet.
    • Materiale: Håndlavet, platinhærdet premium-silikone, fødevaresikker, ftalatfri og hudvenlig.
    • Crackstuffers-dildoer er fremstillet af kropsvenlig silikone af høj kvalitet, som giver en fantastisk følelse og harmonerer perfekt med vandbaserede og hybride smøremidler.
    • En dildo eller buttplug fra Crackstuffers x MEO står for analsexlegetøj af højeste kvalitet, der er kendetegnet ved ergonomi, holdbarhed og sikker brug.
    • Rengøring Vi anbefaler rengøring med varmt vand og legetøjsrenseren VeryClean.
    • Mulige kombinationer: I kombination med ASS UP-puden eller Fuck&Play Sling kan Crackstuffers-dildoerne indføres særligt behageligt og ekstremt dybt.
    • Om Crackstuffers: Crackstuffers er et engelsk mærke, der har specialiseret sig i fremstilling af dildoer og andet analsexlegetøj, og som især er kendt for sine store, ekstra store og usædvanligt formede dildoer. Disse dildoer er specielt udviklet til avancerede brugere og elskere af intens anal stimulation. Crackstuffers er bedst kendt for sine store dildoer, som ofte er større end de fleste konventionelle dildoer på markedet, hvilket giver mulighed for ekstreme og intense oplevelser. Crackstuffers tilbyder en række unikke designs, ofte specielt designet til anal stimulation, herunder dildoer med meget markante hoveder, smalle skafter og brede baser, der giver mulighed for forskellige fornemmelser.
    • Materialer: Crackstuffers bruger kropssikre materialer af høj kvalitet, og dildoer er typisk lavet af ftalatfri vinyl eller silikone af høj kvalitet, som er holdbart og nemt at rengøre. Mærket er tæt forbundet med LGBTQ+-miljøet og er især populært i bøssemiljøet. Crackstuffers' produkter er skræddersyet til dette samfunds behov og tilbyder en bred vifte af dildoer, der er velegnede til både singler og par. Alle Crackstuffers-produkter fremstilles i Storbritannien, hvilket garanterer høj kvalitet og streng kontrol under produktionsprocessen. Ud over de klassiske dildoer omfatter mærkets sortiment også andet analsexlegetøj som analplugs, prostatastimulatorer og særlige produkter til fisting-fællesskabet. Crackstuffers har skabt sig et navn med sine særlige, ofte ekstreme produkter og er det foretrukne mærke for alle, der er på udkig efter ekstraordinære og intense anale oplevelser.
    • MEO er stolt af at kunne tilbyde hele sortimentet af Crackstuffers-produkter. Med vores mange års erfaring, vores førsteklasses kundeservice og hurtige og diskrete forsendelse garanterer vi, at du vil modtage dine store Crackstuffers-dildoer hurtigt og pålideligt. Hos MEO finder du de bedste produkter til ekstraordinære og intense oplevelser - altid med den sikkerhed og kvalitet, du fortjener.

     

    Crackstuffers Dildos

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Massive

    This is big, but fun once you get used to it! Certainly not for the beginner but it feels great

      Evaluering 

      Definitely a winner for me

      Very very nice product.
      Described as not for beginners, which is why I bought it..I am not.
      Feels like magic when in use, can take your breath away by surprise.
      I think I have chosen a winner here.
      Only advice on using it is ...do not be stingy on the lube, then you are guaranteed a pleasurable time.

        Evaluering 

        Nicht für Anfänger

        Für Anfänger wegen der Größe mit Vorsicht zu genießen, das etwas andere sehr ausfüllende Gefühl

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

        Skriv din egen anmeldelse

        Crackstuffers Felipe - Den tykke dildo, som alle vil have

        Crackstuffers Felipe - Den tykke dildo, som alle vil have

        MEO ved, hvad du vil have! Den tykke Felipe-dildo fra Crackstuffers er den monsterpenis, vi alle ønsker os. Med en imponerende længde på 24 cm og en diameter på 7 cm er denne dildo fed og altid klar til at presse dig til dine anale grænser.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: