Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Crackstuffers

Nyhedsbrev

Crackstuffers Fin - analdildo i silikone - populær i fisting-miljøet

Fin fra Crackstuffers er den perfekte dildo til alle, der ønsker at udforske deres anale grænser - uanset om det er for avancerede brugere eller til omfattende træning før fisting. Med en længde på 25 cm og en stor diameter på 6,5 cm har Fin-dildoen den helt rigtige størrelse til at strække anus og opleve intens nydelse.

Mere information

2268/00

tilgængelig

    Mere information

    Fin er den perfekte dildo til avancerede brugere og træning før fisting!

    Fin fra Crackstuffers er den perfekte dildo til alle, der ønsker at udforske deres anale grænser - uanset om det er til avancerede brugere eller til omfattende træning før fisting. Med en længde på 25 cm og en stor diameter på 6,5 cm har Fin-dildoen den helt rigtige størrelse til at strække anus og opleve intens nydelse.

    Perfekt til at sidde på og lege med:

    Takket være den flade base er Fin-dildoen fra Crackstuffers ideel til at sidde på og skubbe dildoen dybt ind i anus. De bløde riller under den svulmende glans giver ekstra stimulation og gør hver eneste ind- og udføring til en fornøjelse. Uanset om det er til daglig leg eller til en mere intens session - Fin vil aldrig skuffe dig.

    Dimensioner, der inspirerer:

    • Længde: 25 cm
    • Diameter: 6,5 cm
    • Længde, der kan indsættes: 22 cm


    Hvorfor den blå Fin-dildo fra Crackstuffers bliver købt så ofte:

    Fin er ikke bare en analdildo - det er et sextoy af høj kvalitet, der er kendetegnet ved førsteklasses håndværk og førsteklasses silikonemateriale. Kombinationen af størrelse, bløde riller og flad bund gør den til en af de mest populære dildoer i vores sortiment. Den er perfekt til alle, der ønsker at forbedre deres anale færdigheder og samtidig nyde en høj grad af stimulation.

    Særligt populær i fisting-scenen:

    Fin-dildoen fra Crackstuffers er særlig populær i fisting-miljøet, da den er ideel til at øve sig på inden en fisting-session. Dens størrelse og blide riller hjælper med gradvist at strække anus, hvilket er en ideel forberedelse til en fisting-session. Efter træning med Fin-dildoen forbliver anus opvarmet, godt udstrakt og vidt åben, hvilket gør fisting-oplevelsen endnu mere intens og nydelsesfuld. De bløde riller under glansen giver ekstra stimulation, så hver bevægelse giver ekstra nydelse. De er perfekt placeret til at stimulere anus intenst ved hver brug.

    Crackstuffers - simpelthen mere følelse!

    Med Crackstuffers og MEO er der ikke længere nogen grund til ikke at skubbe til dine anale grænser. Vores førsteklasses silikoneprodukter tilbyder ikke kun enestående ydeevne, men også holdbarhed og kvalitet, der gør analsex til noget særligt.

    Perfekt materiale til uovertruffen nydelse:

    En enestående fordel ved de nye Crackstuffers-produkter af førsteklasses silikone er deres bløde, hudvenlige tekstur, som giver en behagelig, men intens stimulering. Crackstuffers' dildoer og buttplugs af høj kvalitet i håndlavet, platinhærdet silikone har ikke kun en imponerende fleksibilitet, men også en uovertruffen holdbarhed. Crackstuffers produkter er lidt dyrere end konventionelle industrielt masseproducerede produkter, fordi de er omhyggeligt håndlavede af platinhærdet premium-silikone af høj kvalitet. Dette fødevaresikre materiale giver en enestående blødhed, fleksibilitet og holdbarhed, som ofte mangler i industrielt fremstillede produkter. Hvert enkelt produkt er omhyggeligt testet og forarbejdet for at garantere den højeste kvalitet og en uovertruffen oplevelse. Resultatet er et unikt produkt, som ikke kun imponerer med sin kvalitet, men også med sin lange levetid.

    Brug kun vandbaserede eller hybride smøremidler:

    Det er vigtigt, at der kun bruges vandbaserede smøremidler eller vores hybride smøremiddel Glory Hole til Crackstuffers-produkter fremstillet af silikone. Silikonebaserede smøremidler bør undgås, da de kan skade silikonematerialet af høj kvalitet. Vores vandbaserede smøremidler FuckBuddy og Glory Hole med panthenol og laureth-9 giver fremragende smøring og pleje uden at beskadige materialet.

    Yderligere oplysninger:

    • Crackstuffers Fin - Premium analdildo i silikone
    • Produkt fra MEO™ Crackstuffers-serien fremstillet af silikone af høj kvalitet.
    • Materiale: Håndlavet, platinhærdet premium-silikone, fødevaresikker, ftalatfri og hudvenlig.
    • Crackstuffers-dildoer er fremstillet af kropsvenlig silikone af høj kvalitet, som giver en fantastisk følelse og harmonerer perfekt med vandbaserede og hybride smøremidler.
    • En dildo eller buttplug fra Crackstuffers x MEO står for analsexlegetøj af højeste kvalitet, der er kendetegnet ved ergonomi, holdbarhed og sikker brug.
    • Rengøring Vi anbefaler rengøring med varmt vand og legetøjsrenseren VeryClean.
    • Mulige kombinationer: I kombination med ASS UP-puden eller Fuck&Play Sling kan Crackstuffers-dildoerne indføres særligt behageligt og ekstremt dybt.
    • Om Crackstuffers: Crackstuffers er et engelsk mærke, der har specialiseret sig i fremstilling af dildoer og andet analsexlegetøj, og som især er kendt for sine store, ekstra store og usædvanligt formede dildoer. Disse dildoer er specielt udviklet til avancerede brugere og elskere af intens anal stimulation. Crackstuffers er bedst kendt for sine store dildoer, som ofte er større end de fleste konventionelle dildoer på markedet, hvilket giver mulighed for ekstreme og intense oplevelser. Crackstuffers tilbyder en række unikke designs, ofte specielt designet til anal stimulation, herunder dildoer med meget markante hoveder, smalle skafter og brede baser, der giver mulighed for forskellige fornemmelser.
    • Materialer: Crackstuffers bruger kropssikre materialer af høj kvalitet, og dildoerne er typisk lavet af ftalatfri vinyl eller silikone af høj kvalitet, som er holdbart og nemt at rengøre. Mærket er tæt forbundet med LGBTQ+-miljøet og er især populært i bøssemiljøet. Crackstuffers' produkter er skræddersyet til dette samfunds behov og tilbyder en bred vifte af dildoer, der er velegnede til både singler og par. Alle Crackstuffers-produkter fremstilles i Storbritannien, hvilket garanterer høj kvalitet og streng kontrol under produktionsprocessen. Ud over de klassiske dildoer omfatter mærkets sortiment også andet analsexlegetøj som analplugs, prostatastimulatorer og særlige produkter til fisting-fællesskabet. Crackstuffers har skabt sig et navn med sine specielle, ofte ekstreme produkter og er det foretrukne mærke for alle, der er på udkig efter ekstraordinære og intense anale oplevelser.
    • MEO er stolt af at kunne tilbyde hele sortimentet af Crackstuffers-produkter. Med vores mange års erfaring, vores førsteklasses kundeservice og hurtige og diskrete forsendelse garanterer vi, at du vil modtage dine store Crackstuffers-dildoer hurtigt og pålideligt. Hos MEO finder du de bedste produkter til ekstraordinære og intense oplevelser - altid med den sikkerhed og kvalitet, du fortjener.

     

    Crackstuffers Dildos

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    The soft ridges below his head will give you lots of pleasure!

    Fin is great for beginners, or just for daily play to open up. With a flat base, he’s perfect for squatting on and bouncing away. The soft ridges below his head will give you lots of pleasure!

      Skriv din egen anmeldelse

      Crackstuffers Fin - analdildo i silikone - populær i fisting-miljøet

      Crackstuffers Fin - analdildo i silikone - populær i fisting-miljøet

      Fin fra Crackstuffers er den perfekte dildo til alle, der ønsker at udforske deres anale grænser - uanset om det er for avancerede brugere eller til omfattende træning før fisting. Med en længde på 25 cm og en stor diameter på 6,5 cm har Fin-dildoen den helt rigtige størrelse til at strække anus og opleve intens nydelse.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: