Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Crackstuffers

Nyhedsbrev

Crackstuffers Derrick - Buttpluggen så stor som en mands knytnæve

Crackstuffers Derrick buttplug er lige sagen for alle, der allerede har fisting-erfaring og er på udkig efter den ultimative nydelse. Med en imponerende diameter på 8 cm og en længde på 19 cm giver denne buttplug fra det nye premium silikonesortiment fra Crackstuffers selv vores mest erfarne kunder en intens oplevelse.

Mere information

2265/00

tilgængelig

    Mere information

    En knytnæve i anus er ikke længere en udfordring...?

    Crackstuffers Derrick buttplug er lige sagen for alle, der allerede har erfaring med fisting og er på udkig efter den ultimative nydelse. Med en imponerende diameter på 8 cm og en længde på 19 cm giver denne buttplug fra Crackstuffers' nye sortiment af premium-silikone selv vores mest erfarne kunder en intens oplevelse. På trods af sin størrelse er Derrick buttpluggen nem at indføre takket være det bløde og fleksible silikonemateriale og giver en behagelig og tilfredsstillende følelse dybt inde i anus.

    Imponerende dimensioner:

    • Længde: 19 cm
    • Diameter: 8 cm
    • Længde, der kan indsættes: 16 cm


    Hvad gør Derrick buttplug fra Crackstuffers så speciel?

    Derrick buttplug fra Crackstuffers er den perfekte buttplug til alle, der er på udkig efter en intens, tilfredsstillende oplevelse og allerede er vant til ekstrem anal udstrækning. Med en imponerende diameter på 8 cm og en længde på 19 cm er denne buttplug en ægte udfordring - ideel til dig, der allerede har mestret en hel knytnæve og gerne vil nyde følelsen af maksimal penetration. Derrick er en stor buttplug fra den nye premium silikoneserie fra Crackstuffers og kombinerer enestående kvalitet med et sofistikeret design, der er specielt udviklet til avancerede brugere. Derrick buttplug fra Crackstuffers giver en fantastisk følelse af fylde, der er uden sidestykke. Den helt særlige tekstur i silikonen gør den nem at føre ind, mens den store, fyldige form sikrer, at buttpluggen bliver siddende sikkert i anus og giver en uovertruffen følelse af tilfredsstillelse.

    Ideel til erfarne brugere:

    Denne buttplug er til dem, der søger den ultimative følelse af stræk og fylde. Dens størrelse og form gør den til en af de mest populære buttplugs i vores Crackstuffers-sortiment, især blandt vores erfarne kunder, som er på udkig efter nye udfordringer. Derrick buttpluggen er perfekt til at strække anus maksimalt og forberede den på endnu mere intense oplevelser.

    Crackstuffers - simpelthen mere følelse!

    Der er ikke længere nogen grund til ikke at skubbe til dine anale grænser - takket være Crackstuffers og MEO. Ud over enestående ydeevne tilbyder vores førsteklasses silikoneprodukter også holdbarhed og kvalitet, der gør analsex til noget helt særligt.

    Perfekt materiale til uovertruffen nydelse:

    En enestående fordel ved de nye Crackstuffers-produkter af premium-silikone er deres bløde, hudvenlige tekstur, som giver en behagelig, men intens stimulering. Crackstuffers' dildoer og buttplugs af høj kvalitet i håndlavet, platinhærdet silikone har ikke kun en imponerende fleksibilitet, men også en uovertruffen holdbarhed. Crackstuffers produkter er lidt dyrere end konventionelle industrielt masseproducerede produkter, fordi de er omhyggeligt håndlavede af platinhærdet premium-silikone af høj kvalitet. Dette fødevaresikre materiale giver en enestående blødhed, fleksibilitet og holdbarhed, som ofte mangler i industrielt fremstillede produkter. Hvert enkelt produkt er omhyggeligt testet og forarbejdet for at garantere den højeste kvalitet og en uovertruffen oplevelse. Resultatet er et unikt produkt, som ikke kun imponerer med sin kvalitet, men også med sin lange levetid.

    Brug kun vandbaserede eller hybride smøremidler:

    Det er vigtigt, at der kun bruges vandbaserede smøremidler eller vores hybride smøremiddel Glory Hole til Crackstuffers-produkter fremstillet af silikone. Silikonebaserede smøremidler bør undgås, da de kan skade silikonematerialet af høj kvalitet. Vores vandbaserede smøremidler FuckBuddy og Glory Hole med panthenol og laureth-9 giver fremragende smøring og pleje uden at beskadige materialet.

    Yderligere oplysninger:

    .


    Crackstuffers Dildos

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Ausfüllend, nichts für Ungeübte

    Nachdem mir mein 7 cm Plug zu langweilig wurde habe ich mir den Derrick geholt.
    Nach kurzer Zeit habe ich ihn auch schon ganz rein bekommen, ist ein irres Gefühl. Ich kann ihn nur empfehlen.
    Wenn mal keine Faust da ist genau der richtige Ersatz.

      Evaluering 

      5 stars

      Derrick is for more serious play, for those who can take a fist. It’s a great full feeling, but being soft, its manageable.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Crackstuffers Derrick - Buttpluggen så stor som en mands knytnæve

      Crackstuffers Derrick - Buttpluggen så stor som en mands knytnæve

      Crackstuffers Derrick buttplug er lige sagen for alle, der allerede har fisting-erfaring og er på udkig efter den ultimative nydelse. Med en imponerende diameter på 8 cm og en længde på 19 cm giver denne buttplug fra det nye premium silikonesortiment fra Crackstuffers selv vores mest erfarne kunder en intens oplevelse.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: