Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Crackstuffers

Nyhedsbrev

Crackstuffers Plain Truncheon - dildo med håndtag til præcis anal stimulation

Crackstuffers Plain Truncheon er en klassiker i Crackstuffers' arsenal og tilbyder alt, hvad du har brug for til intens og særlig præcis anal stimulation. Det tilspidsede, svampeformede hoved på den blå dildo giver ekstrem stimulation dybt inde i analkanalen, mens det glatte skaft og det specialformede håndtag sikrer perfekt håndtering. Perfekt til at massere prostata!

Mere information

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Crackstuffers Plain Truncheon - dildo med håndtag til præcis anal stimulation og massage af prostata.

    Crackstuffers Plain Truncheon er en klassiker i Crackstuffers' arsenal og tilbyder alt, hvad du behøver til intens og særlig præcis anal stimulation. Det tilspidsede, svampeformede hoved på den blå dildo giver ekstrem stimulation dybt i analkanalen, mens det glatte skaft og det specialformede håndtag sikrer perfekt håndtering.

    Perfekt kontrol til målrettet prostatamassage:

    Det, der virkelig skiller Crackstuffers Plain Truncheon ud, er det ergonomiske håndtag, som giver mulighed for usædvanlig præcis kontrol. Håndtaget er designet til at give dig eller din partner fuld kontrol over alle bevægelser, hvilket især er en fordel under intens analstimulering. Med dette håndtag kan du massere din partners prostata på en målrettet måde og skabe dyb, gennemtrængende stimulation, der vil føre den passive partner til en ekstrem prostataorgasme. Hver bevægelse er perfekt kontrollerbar, så du kan justere hastighed og intensitet efter din smag.

    Crackstuffers Plain Truncheon er det ideelle valg for par:

    Crackstuffers Plain Truncheon er det ideelle valg for par, der ønsker at udnytte det fulde potentiale ved anal stimulation. Det robuste håndtag gør det muligt at forkæle din partner intensivt og meget præcist. Uanset om det er blid stimulering eller kraftige, dybt indtrængende bevægelser - med denne dildo kan stimuleringen kontrolleres perfekt og nydelsen maksimeres. Især mænd, der ønsker at få deres prostata masseret intensivt, vil sætte pris på fordelene ved dette design.

    Størrelser på Crackstuffer Plain Truncheon:

    Crackstuffers Plain Truncheon fås i tre forskellige størrelser, der passer til forskellige behov:

    • Small: samlet længde 35 cm, indføringslængde 20 cm, diameter på svampehoved 5 cm, diameter på dildoskaft 3,5 cm.
    • Medium: Samlet længde 38 cm, indføringslængde 22,5 cm, diameter på svampehoved 6,5 cm, diameter på dildoskaft 5,5 cm.
    • Large: Samlet længde 41 cm, indføringslængde 27 cm, diameter på svampehoved 8 cm, diameter på dildoskaft 6,5 cm.


    Hvorfor vores kunder elsker Crackstuffers Plain Truncheon:

    Vores kunder elsker Crackstuffers Plain Truncheon på grund af dens alsidighed og den intense stimulation, som det svampeformede hoved giver. Men det er håndtaget, der gør dette sexlegetøj til en absolut favorit. Det gør det muligt at styre dildoen præcist og stimulere de mest følsomme områder. Crackstuffers Plain Truncheon er særlig effektiv til stimulering af prostata og kan hjælpe den passive partner med at opnå en uforglemmelig prostataorgasme. Uanset om det er alene eller med en partner, giver denne dildo en uovertruffen oplevelse og er et must-have til enhver sexlegetøjssamling.

    Kompatibel med alle gængse glidecremer fra MEO:

    Crackstuffers Plain Truncheon er et kvalitetsprodukt fra Crackstuffers x MEO™-serien og er fremstillet af slidstærkt, hudvenligt materiale. Den er kompatibel med alle typer smøremidler, herunder vandbaserede, silikonebaserede og hybride smøremidler som GloryHole fra MEO. Varmt vand og legetøjsrenseren VeryClean anbefales til rengøring. Extremeo-sprayen gør indføringen endnu nemmere og sikrer en endnu mere intens oplevelse.

    Yderligere oplysninger:

    • Crackstuffers Plain Truncheon - dildo med håndtag til præcis anal stimulation og massage af prostata.
    • Produkt af høj kvalitet fra Crackstuffers-serien fra MEO™.
    • Materiale: vinyl, ftalatfri, nem at rengøre og hudvenlig.
    • Crackstuffers sexlegetøj er lavet af vinyl i høj kvalitet, som ligger godt i hånden og fungerer fremragende med alle former for glidecreme.
    • En dildo eller buttplug fra Crackstuffers x MEO står for analsexlegetøj af højeste kvalitet.
    • Crackstuffers dildoer og buttplugs er lavet af hudvenlige, letplejelige materialer, der er perfekt kompatible med vand- og silikonebaserede glidecremer samt hybride glidecremer som GloryHole fra MEO.
    • Rengøring: Varmt vand og legetøjsrensemidlet VeryClean anbefales.
    • Extremeo-sprayen gør indføringen endnu nemmere. I kombination med ASS UP-puden eller Fuck&Play Sling kan Crackstuffers-dildoerne indføres særligt komfortabelt og ekstremt dybt.
    • Crackstuffers er et engelsk mærke, der har specialiseret sig i fremstilling af dildoer og andet analsexlegetøj, og som især er kendt for sine store, ekstra store og usædvanligt formede dildoer. Disse dildoer er specielt udviklet til avancerede brugere og elskere af intens anal stimulation. Crackstuffers er bedst kendt for sine store dildoer, som ofte er større end de fleste konventionelle dildoer på markedet, hvilket giver mulighed for ekstreme og intense oplevelser. Crackstuffers tilbyder en række unikke designs, ofte specielt skabt til anal stimulation, herunder dildoer med meget markante hoveder, smalle skafter og brede baser, der giver mulighed for forskellige fornemmelser. Crackstuffers bruger kropssikre materialer af høj kvalitet, og dildoerne er typisk fremstillet af hård, ftalatfri PVC, som er holdbar og nem at rengøre. Mærket er tæt forbundet med LGBTQ+-miljøet og er især populært i bøssemiljøet. Crackstuffers' produkter er skræddersyet til dette samfunds behov og tilbyder en bred vifte af dildoer, der er velegnede til både singler og par. Alle Crackstuffers-produkter fremstilles i Storbritannien, hvilket garanterer høj kvalitet og streng kontrol under produktionsprocessen. Ud over de klassiske dildoer omfatter mærkets sortiment også andet analsexlegetøj som analplugs, prostatastimulatorer og særlige produkter til fisting-fællesskabet. Crackstuffers har skabt sig et navn med sine specielle, ofte ekstreme produkter og er det foretrukne mærke for alle, der er på udkig efter ekstraordinære og intense anale oplevelser.
    • MEO er stolt af at kunne tilbyde hele sortimentet af Crackstuffers-produkter. Med vores mange års erfaring, førsteklasses kundeservice og hurtige, diskrete forsendelse garanterer vi, at du vil modtage dine store Crackstuffers-dildoer hurtigt og pålideligt. Hos MEO finder du de bedste produkter til ekstraordinære og intense oplevelser - altid med den sikkerhed og kvalitet, du fortjener.

     

    Crackstuffers Dildos

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Great for using on your own or with a buddy.

    Great for using on your own or with a buddy. Nice and smooth for easy entry, and a good handle to help maneuver it into just the right spots. Comes in 3 sizes, so no matter how experienced the hole is, you'll be able to give the prostate a good beating.

      Evaluering 

      überlegte Formfindung

      Die "Eichel" ist sehr überlegt geformt. Relativ spitz öffnet sie die Rosette problemlos, um dann sofort geil zu dehnen. Damit mag insbesondere bei Analanfängern ein die Geilheit krass steigernder Dehnungsschmerz verbunden sein. Der nur wenig dünnere Schaft hält die Rosette schön offen.Nach einer Zeit der Gewöhnung an diese dauerhafte Dehnung wird das wiederholte rasche Durchtreten der "Eichel" orgastische Gefühle auslösen.
      Die oder der Penetrierte darf sich des Genusses sicher stöhnend dem Geschehen ergeben.

      • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Use on yourself or get your partner to work you

      A tapering mushroom head guaranteed to stimulate your hole then a smooth shaft ending in a base, use on yourself or get your partner to work you, either way you will love the head.

        Skriv din egen anmeldelse

        Crackstuffers Plain Truncheon - dildo med håndtag til præcis anal stimulation

        Crackstuffers Plain Truncheon - dildo med håndtag til præcis anal stimulation

        Crackstuffers Plain Truncheon er en klassiker i Crackstuffers' arsenal og tilbyder alt, hvad du har brug for til intens og særlig præcis anal stimulation. Det tilspidsede, svampeformede hoved på den blå dildo giver ekstrem stimulation dybt inde i analkanalen, mens det glatte skaft og det specialformede håndtag sikrer perfekt håndtering. Perfekt til at massere prostata!

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: