Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Crackstuffers

Nyhedsbrev

Crackstuffers Deep Plug - Den ultimative buttplug til anal dybdeleg

Crackstuffers Deep Plug er det perfekte valg for alle, der kan lide det dybt. Denne buttplug er udviklet til særlig dyb anal indføring og er ideel, hvis du foretrækker længere analplugs og ønsker intens stimulering. Crackstuffers Deep Plug åbner anus på vid gab og stimulerer hele analkanalen på samme tid.

Mere information

79,99 €


-10,00 €

69,99 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Crackstuffers Deep Plug - Den ultimative buttplug til anal dybdeleg

    Crackstuffers Deep Plug er det perfekte valg for dem, der kan lide det dybt. Denne buttplug er designet til særlig dyb anal indføring og er ideel, hvis du foretrækker længere analplugs og ønsker intens stimulering. Crackstuffers Deep Plug åbner anus på vid gab og stimulerer hele analkanalen på samme tid. Det er den perfekte buttplug til daglig anal udstrækning eller til korte sexpauser ind imellem. Takket være sit sofistikerede design sidder Crackstuffers Deep Plug sikkert og glider ikke ud af anus.

    Hvorfor vores kunder elsker Crackstuffers Deep Plug:

    Vores kunder elsker Crackstuffers Deep Plug for dens evne til at trænge dybt ind i kroppen og samtidig give konstant, intens stimulation. Det smalle hoved gør det nemt at føre ind, mens den brede base sikrer, at pluggen sidder godt fast og ikke falder ud. Disse egenskaber gør Crackstuffers Deep Plug særligt velegnet til anal dybdeleg, da den tillader dyb indtrængen i analkanalen, mens anus forbliver vidt åben. Det giver en intens strækfornemmelse og er perfekt til erfarne brugere, der gerne vil flytte deres anale grænser.

    Perfekt design til personlig nydelse:

    Crackstuffers Deep Plug fås i tre forskellige størrelser, så alle kan finde den perfekte størrelse til deres dybe nydelse:

    • Small: 27 cm længde, 6 cm diameter
    • Medium: 31 cm længde, 6,5 cm diameter
    • Large: 33 cm længde, 8 cm diameter


    Disse tre størrelser giver et ideelt udvalg til at stimulere og strække analkanalen på forskellige måder.

    Kompatibel med alle almindelige glidecremer fra MEO:

    Crackstuffers Deep Plug er et kvalitetsprodukt fra Crackstuffers x MEO™-serien og er fremstillet af slidstærkt, hudvenligt materiale. Den er kompatibel med alle typer smøremidler, herunder vandbaserede, silikonebaserede og hybride smøremidler som GloryHole fra MEO. Varmt vand og legetøjsrenseren VeryClean anbefales til rengøring. Extremeo-sprayen gør indføringen endnu nemmere og sikrer en endnu mere intens oplevelse.

    Yderligere oplysninger:

    • Crackstuffers Deep Plug - Den ultimative buttplug til anal dybdeleg
    • Produkt af høj kvalitet fra Crackstuffers-serien fra MEO™.
    • Materiale: vinyl, ftalatfri, nem at rengøre og hudvenlig
    • Crackstuffers sexlegetøj er lavet af vinyl i høj kvalitet, som føles godt i hånden og fungerer fremragende med alle glidecremer.
    • En dildo eller buttplug fra Crackstuffers x MEO står for analsexlegetøj af højeste kvalitet.
    • Crackstuffers dildoer og buttplugs er lavet af hudvenlige, letplejelige materialer, der er perfekt kompatible med vand- og silikonebaserede glidecremer samt hybride glidecremer som GloryHole fra MEO.
    • Rengøring: Varmt vand og legetøjsrensemidlet VeryClean anbefales.
    • Extremeo-sprayen gør indføringen endnu nemmere. I kombination med ASS UP-puden eller Fuck&Play Sling kan Crackstuffers-dildoerne indføres særligt komfortabelt og ekstremt dybt.
    • Crackstuffers er et engelsk mærke, der har specialiseret sig i fremstilling af dildoer og andet analsexlegetøj, og som især er kendt for sine store, ekstra store og usædvanligt formede dildoer. Disse dildoer er specielt udviklet til avancerede brugere og elskere af intens anal stimulation. Crackstuffers er bedst kendt for sine store dildoer, som ofte er større end de fleste konventionelle dildoer på markedet, hvilket giver mulighed for ekstreme og intense oplevelser. Crackstuffers tilbyder en række unikke designs, ofte specielt skabt til anal stimulation, herunder dildoer med meget markante hoveder, smalle skafter og brede baser, der giver mulighed for forskellige fornemmelser. Crackstuffers bruger kropssikre materialer af høj kvalitet, og dildoerne er typisk fremstillet af hård, ftalatfri PVC, som er holdbar og nem at rengøre. Mærket er tæt forbundet med LGBTQ+-miljøet og er især populært i bøssemiljøet. Crackstuffers' produkter er skræddersyet til dette samfunds behov og tilbyder en bred vifte af dildoer, der er velegnede til både singler og par. Alle Crackstuffers-produkter fremstilles i Storbritannien, hvilket garanterer høj kvalitet og streng kontrol under produktionsprocessen. Ud over de klassiske dildoer omfatter mærkets sortiment også andet analsexlegetøj som analplugs, prostatastimulatorer og særlige produkter til fisting-fællesskabet. Crackstuffers har skabt sig et navn med sine særlige, ofte ekstreme produkter og er det foretrukne mærke for alle, der er på udkig efter ekstraordinære og intense anale oplevelser.
    • MEO er stolt af at kunne tilbyde hele sortimentet af Crackstuffers-produkter. Med vores mange års erfaring, førsteklasses kundeservice og hurtige, diskrete forsendelse garanterer vi, at du vil modtage dine store Crackstuffers-dildoer hurtigt og pålideligt. Hos MEO finder du de bedste produkter til ekstraordinære og intense oplevelser - altid med den sikkerhed og kvalitet, du fortjener.

     

    Crackstuffers Dildos

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sensazionale

    Io e il mio ragazzo eravamo curiosi di provarlo, e che dire, il risultato è stato più che eccitante!

      Evaluering 

      Super Buttplug für Profis

      Habe den Crackstuffers Deep Plug nach ein wenig Vordehnung mit einem kleineren Dildo bereits beim ersten Versuch komplett einführen können. Ich bin nicht komplett unerfahren, würde mich aber nicht als Profi, aber auf dem Weg dorthin beschreiben. Und genau hier ist der Buttplug von MEO die beste Wahl. Er ist stabil und gleitfreudig, jedoch nicht zu überdimensioniert. Ist er eingeführt, dehnt er die Rosette ohne unangenehm zu sein. Erstaunlicherweise rutscht der Analplug bei mir nicht heraus, wenn er einmal eingeführt ist! Genau so bekommt man so die gewünschte Dehnung. Perfekt!! Verarbeitung wie von MEOTEAM gewohnt: Hervorragend.

        Evaluering 

        Designed to keep you open

        If you are able to take a dildo deep, then this is the plug for you. Designed to keep you open at your hole, but keep you open deeper too, its great for rest periods when playing, or for everyday stretching.

        • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

        Skriv din egen anmeldelse

        Crackstuffers Deep Plug - Den ultimative buttplug til anal dybdeleg

        Crackstuffers Deep Plug - Den ultimative buttplug til anal dybdeleg

        Crackstuffers Deep Plug er det perfekte valg for alle, der kan lide det dybt. Denne buttplug er udviklet til særlig dyb anal indføring og er ideel, hvis du foretrækker længere analplugs og ønsker intens stimulering. Crackstuffers Deep Plug åbner anus på vid gab og stimulerer hele analkanalen på samme tid.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: