Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Crackstuffers

Nyhedsbrev

Crackstuffers Balls Deep - Den perfekte kombination af dildo og analkugler

Crackstuffers Balls Deep er den ideelle kombination af dildo og analkugler, perfekt til alle, der ønsker intense anale oplevelser. Den unikke form på Crackstuffers Balls Deep giver en enestående stimulering, der kan intensivere enhver orgasme mange gange.

Mere information

1503/00

139,99 €


-40,00 €

99,99 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Crackstuffers Balls Deep er den ideelle kombination af dildo og analkugler, perfekt til alle, der ønsker intense anale oplevelser. Den unikke form på Crackstuffers Balls Deep giver exceptionel stimulation, der kan intensivere enhver orgasme mange gange. Med en ekstrem længde på 51 cm og en diameter på 6 cm giver denne Crackstuffers-dildo en uovertruffen følelse af fylde og udstrækning, hvilket giver maksimal stimulering ved hver anal indføring og tilbagetrækning.

    Et intenst analt eventyr ved hver indføring og tilbagetrækning:

    Crackstuffers Balls Deep er designet, så hver kugle glider blidt ind i anus ved indføring, men derefter giver en meget intens fornemmelse, når den trækkes ud af anus. Kuglerne er let pæreformede og tilspidsede for bedre indføring i anus, hvilket gør penetration lettere og intensiverer fornemmelsen, når de trækkes ud af anus. Denne unikke form på Crackstuffers Balls Deep giver en enestående stimulering, der kan intensivere enhver orgasme mange gange.

    Det perfekte design til maksimal nydelse:

    At indføre kugle efter kugle af Crackstuffers Balls Deep og derefter trække den langsomt ud skaber en uovertruffen fornemmelse af anal stimulation. Denne Crackstuffers-dildo er ideel til alle, der er på udkig efter den ultimative anale spænding. Og hvis du kan lide det ekstra intenst, kan du indsætte en dildo eller pik efter de fire tykke kugler for at gøre oplevelsen perfekt.

    Dimensioner på Crackstuffer Balls Deep:

    • Længde: 51 cm
    • Diameter: 6 cm


    Disse dimensioner gør Crackstuffers Balls Deep til en af de længste og bedste kugledildoer på markedet, perfekt til erfarne brugere, der ønsker ekstrem anal stimulation.

    Hvorfor kunderne elsker Crackstuffers Balls Deep:

    Vores kunder elsker Crackstuffers Balls Deep på grund af dens unikke kombination af dildo og analkugler. De pæreformede kugler gør indføringen lettere og giver en intens fornemmelse, når de trækkes ud, mens Crackstuffers-dildoens længde og diameter giver en følelse af maksimal fylde. Disse egenskaber gør Crackstuffers Balls Deep til et uundværligt stykke legetøj for alle, der er på udkig efter ekstreme anale oplevelser.

    Kompatibel med alle almindelige smøremidler fra MEO:

    Crackstuffers Balls Deep er et kvalitetsprodukt fra Crackstuffers x MEO™-serien og er fremstillet af slidstærkt, hudvenligt materiale. Den er kompatibel med alle typer smøremidler, herunder vandbaserede, silikonebaserede og hybride smøremidler som GloryHole fra MEO. Varmt vand og legetøjsrenseren VeryClean anbefales til rengøring. Extremeo-sprayen gør indføringen endnu nemmere og sikrer en endnu mere intens oplevelse.

    Yderligere oplysninger:

    • Crackstuffers Balls Deep
    • Produkt af høj kvalitet fra MEO™ Crackstuffers-serien
    • Materiale: vinyl, ftalatfri, let at rengøre og hudvenlig
    • Crackstuffers sexlegetøj er lavet af vinyl i høj kvalitet, som ligger godt i hånden og fungerer fremragende med alle former for glidecreme.
    • En dildo eller buttplug fra Crackstuffers x MEO står for analsexlegetøj af højeste kvalitet.
    • Crackstuffers dildoer og buttplugs er lavet af hudvenlige, letplejelige materialer, der er perfekt kompatible med vand- og silikonebaserede glidecremer samt hybride glidecremer som GloryHole fra MEO.
    • Rengøring: Varmt vand og legetøjsrensemidlet VeryClean anbefales.
    • Extremeo-sprayen gør indføringen endnu nemmere. I kombination med ASS UP-puden eller Fuck&Play Sling kan Crackstuffers-dildoerne indføres særligt komfortabelt og ekstremt dybt.
    • Crackstuffers er et engelsk mærke, der har specialiseret sig i fremstilling af dildoer og andet analsexlegetøj, og som især er kendt for sine store, ekstra store og usædvanligt formede dildoer. Disse dildoer er specielt udviklet til avancerede brugere og elskere af intens anal stimulation. Crackstuffers er bedst kendt for sine store dildoer, som ofte er større end de fleste konventionelle dildoer på markedet, hvilket giver mulighed for ekstreme og intense oplevelser. Crackstuffers tilbyder en række unikke designs, ofte specielt skabt til anal stimulation, herunder dildoer med meget markante hoveder, smalle skafter og brede baser, der giver mulighed for forskellige fornemmelser. Crackstuffers bruger kropssikre materialer af høj kvalitet, og dildoerne er typisk fremstillet af hård, ftalatfri PVC, som er holdbar og nem at rengøre. Mærket er tæt forbundet med LGBTQ+-miljøet og er især populært i bøssemiljøet. Crackstuffers' produkter er skræddersyet til dette samfunds behov og tilbyder en bred vifte af dildoer, der er velegnede til både singler og par. Alle Crackstuffers-produkter fremstilles i Storbritannien, hvilket garanterer høj kvalitet og streng kontrol under produktionsprocessen. Ud over de klassiske dildoer omfatter mærkets sortiment også andet analsexlegetøj som analplugs, prostatastimulatorer og særlige produkter til fisting-fællesskabet. Crackstuffers har skabt sig et navn med sine specielle, ofte ekstreme produkter og er det foretrukne mærke for alle, der er på udkig efter ekstraordinære og intense anale oplevelser.
    • MEO er stolt af at kunne tilbyde hele sortimentet af Crackstuffers-produkter. Med vores mange års erfaring, førsteklasses kundeservice og hurtige, diskrete forsendelse garanterer vi, at du vil modtage dine store Crackstuffers-dildoer hurtigt og pålideligt. Hos MEO finder du de bedste produkter til ekstraordinære og intense oplevelser - altid med den sikkerhed og kvalitet, du fortjener.

     

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Absolut geil

    Absolut geil, fantastisches Toy. Tolle Größen!!!!!!

      Evaluering 

      Take them all, then maybe a cock too

      See how many balls you can take, then pull it out! Go for the gape... The balls taper slightly for easy entry, but more of a bump on exit for teasing. Take them all, then maybe a cock too, fill yourself up.

        Skriv din egen anmeldelse

        Crackstuffers Balls Deep - Den perfekte kombination af dildo og analkugler

        Crackstuffers Balls Deep - Den perfekte kombination af dildo og analkugler

        Crackstuffers Balls Deep er den ideelle kombination af dildo og analkugler, perfekt til alle, der ønsker intense anale oplevelser. Den unikke form på Crackstuffers Balls Deep giver en enestående stimulering, der kan intensivere enhver orgasme mange gange.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: