Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Crackstuffers

Nyhedsbrev

Crackstuffers Big Cal - XL buttplug til ekstrem anal udstrækning

Med en imponerende diameter på 9 cm og en længde på 35 cm er denne Crackstuffers-dildo specielt udviklet til ekstrem analudvidelse. Resultaterne er tydeligt synlige efter kort tid og gør Crackstuffers Big Cal til førstevalget for erfarne brugere, der ønsker intensiv og hurtig fremgang i analudvidelsen.

Mere information

1502/00

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Crackstuffers Big Cal er den perfekte buttplug til alle, der er på udkig efter ekstrem anal udstrækning. Med en imponerende diameter på 9 cm og en længde på 35 cm er denne Crackstuffers-dildo specielt udviklet til ekstrem anal stretching. Resultaterne er tydeligt synlige efter kort tid og gør Crackstuffers Big Cal til førstevalget for erfarne brugere, der er på udkig efter intensive og hurtige fremskridt inden for analudvidelse.

    Ekstrem analudvidelse for maksimale resultater:

    Crackstuffers Big Cal imponerer med sin imponerende størrelse, vægt (næsten 2 kg) og specielle form, der giver mulighed for ekstrem udvidelse af analkanalen. Denne Crackstuffers buttplug er ikke for begyndere - med sin tykke glans er den en reel udfordring selv for erfarne brugere. Men alle, der overvinder deres frygt og tager Crackstuffers Big Cal helt ind, vil blive belønnet med tydeligt synlige resultater.

    Håndfri brug takket være den brede base:

    En særlig egenskab ved Crackstuffers Big Cal er den brede base, som muliggør håndfri anvendelse. Det gør Crackstuffers-dildoen endnu mere alsidig og giver dig mulighed for at koncentrere dig fuldt ud om den intense fornemmelse af analudvidelse.

    Størrelse på Crackstuffer Big Cal:

    • Længde: 35 cm
    • Diameter: 9 cm
    • Omkreds: ca. 28,3 cm


    Disse dimensioner gør Crackstuffers Big Cal til en af de største og mest imponerende buttplugs på markedet, ideel til avancerede brugere, der ønsker at teste og overskride deres anale grænser.

    Crackstuffers - Mærket til ekstrem anal stimulation:

    Crackstuffers er et engelsk mærke, der har specialiseret sig i fremstilling af dildoer og andet analt sexlegetøj, og som især er kendt for sine store, ekstra store og usædvanligt formede dildoer. Disse dildoer og buttplugs er specielt udviklet til avancerede fans af intens anal stimulation.

    Hvorfor kunderne elsker Crackstuffers Big Cal:

    Vores kunder elsker Crackstuffers Big Cal på grund af dens enorme størrelse og det ekstreme anale stræk, den giver. Crackstuffers-dildoen giver hurtige og synlige anale strækresultater, mens den brede base giver mulighed for håndfri brug. Denne kombination gør Crackstuffers Big Cal til en uundværlig XL buttplug for alle, der er på udkig efter intense anale oplevelser.

    Crackstuffers Big Cal kan bruges med alle almindelige smøremidler:

    En anden fordel ved Crackstuffers Big Cal er dens alsidighed i valget af smøremiddel. Crackstuffers Big Cal er kompatibel med både vandbaserede og silikonebaserede smøremidler. Fedtede smøremidler som Crisco eller andre velkendte smøremidler er også ideelle til disse ekstraordinære buttplugs og dildoer fra Crackstuffers. Vi anbefaler især hybridsmøremidlet Glory Hole med panthenol og laureth-9, som kombinerer fremragende smøreevne og pleje.

    Yderligere oplysninger:

    • Crackstuffers Big Cal - XL anal plug
    • Produkt af høj kvalitet fra MEO™ Crackstuffers-serien
    • Materiale: vinyl, ftalatfri, let at pleje og hudvenlig
    • Crackstuffers sexlegetøj er lavet af vinyl i høj kvalitet, som føles godt i hånden og fungerer fremragende med alle former for glidecreme.
    • En dildo eller buttplug fra Crackstuffers x MEO står for analsexlegetøj af højeste kvalitet.
    • Crackstuffers dildoer og buttplugs er lavet af hudvenlige, letplejelige materialer, der er perfekt kompatible med vand- og silikonebaserede glidecremer samt hybride glidecremer som GloryHole fra MEO.
    • Rengøring: Varmt vand og legetøjsrensemidlet VeryClean anbefales.
    • Extremeo-sprayen gør indføringen endnu nemmere. I kombination med ASS UP-puden eller Fuck&Play Sling kan Crackstuffers-dildoerne indføres særligt komfortabelt og ekstremt dybt.
    • Crackstuffers er et engelsk mærke, der har specialiseret sig i fremstilling af dildoer og andet analsexlegetøj, og som især er kendt for sine store, ekstra store og usædvanligt formede dildoer. Disse dildoer er specielt udviklet til avancerede brugere og elskere af intens anal stimulation. Crackstuffers er bedst kendt for sine store dildoer, som ofte er større end de fleste konventionelle dildoer på markedet, hvilket giver mulighed for ekstreme og intense oplevelser. Crackstuffers tilbyder en række unikke designs, ofte specielt skabt til anal stimulation, herunder dildoer med meget markante hoveder, smalle skafter og brede baser, der giver mulighed for forskellige fornemmelser. Crackstuffers bruger kropssikre materialer af høj kvalitet, og dildoerne er typisk fremstillet af hård, ftalatfri PVC, som er holdbar og nem at rengøre. Mærket er tæt forbundet med LGBTQ+-miljøet og er især populært i bøssemiljøet. Crackstuffers' produkter er skræddersyet til dette samfunds behov og tilbyder en bred vifte af dildoer, der er velegnede til både singler og par. Alle Crackstuffers-produkter fremstilles i Storbritannien, hvilket garanterer høj kvalitet og streng kontrol under produktionsprocessen. Ud over de klassiske dildoer omfatter mærkets sortiment også andet analsexlegetøj som analplugs, prostatastimulatorer og særlige produkter til fisting-fællesskabet. Crackstuffers har skabt sig et navn med sine specielle, ofte ekstreme produkter og er det foretrukne mærke for alle, der er på udkig efter ekstraordinære og intense anale oplevelser.
    • MEO er stolt af at kunne tilbyde hele sortimentet af Crackstuffers-produkter. Med vores mange års erfaring, førsteklasses kundeservice og hurtige, diskrete forsendelse garanterer vi, at du vil modtage dine store Crackstuffers-dildoer hurtigt og pålideligt. Hos MEO finder du de bedste produkter til ekstraordinære og intense oplevelser - altid med den sikkerhed og kvalitet, du fortjener.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    My favourite!

    Big Cal has a nice full feeling. Its easy to insert due to its gentle tapering head, then it will slide in, the next stage is more of stretch as you start to insert the rest.

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Crackstuffers Big Cal - XL buttplug til ekstrem anal udstrækning

    Crackstuffers Big Cal - XL buttplug til ekstrem anal udstrækning

    Med en imponerende diameter på 9 cm og en længde på 35 cm er denne Crackstuffers-dildo specielt udviklet til ekstrem analudvidelse. Resultaterne er tydeligt synlige efter kort tid og gør Crackstuffers Big Cal til førstevalget for erfarne brugere, der ønsker intensiv og hurtig fremgang i analudvidelsen.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: