Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Bondage-tilbehør

Nyhedsbrev

Metalstik med 4 karabinhager, specielt til hogtie-bondage

Denne connector i rustfrit stål gør det hurtigt og nemt at lave sofistikerede hogtie-bindinger under bondage. De robuste kæder i denne connector er så robuste, at de nemt kan modstå selv de stærkeste træk fra kraftige slaver.

Mere information

1805/00

tilgængelig

    Mere information

    Denne connector i rustfrit stål gør det hurtigt og nemt at lave sofistikerede hogtie-bindinger under bondage. De robuste kæder i denne connector er så robuste, at de nemt kan modstå endnu stærkere træk fra stærke slaver. De 4 karabinhager kan fastgøres til håndjern og ankelmanchetter og begrænser partnerens bevægelsesfrihed betydeligt, så han eller hun er helt i deres vold.

    Det er fordelene:

    • Høj stabilitet: Forbindelsen er lavet af robust rustfrit stål, som sikrer ekstrem holdbarhed og stabilitet. De robuste kæder og karabinhager kan nemt modstå selv tunge belastninger.
    • Nem at bruge: De fire karabinhager gør det hurtigt og nemt at forbinde håndjern og ankelmanchetter, ideelt til forskellige bondagestillinger og -teknikker, især hogtie-bondage.
    • Intens kontrol: Den stærke begrænsning af bevægelsesfriheden skaber en intens følelse af dominans og underkastelse. Den bundne partner er fuldstændig i den dominerende partners vold.


    Hogtie-bondage er en restriktiv stilling inden for bondage, hvor en persons hænder og fødder er bundet bag ryggen for at skabe en intens følelse af begrænset bevægelse og kontrol. Den rustfri stålkobling med 4 karabinhager giver mulighed for hurtig, sikker og effektiv tilslutning af håndjern og ankelmanchetter.

    De robuste kæder og karabinhager er designet til at modstå selv store belastninger og sikrer derfor sikker brug. Forbindelsen med 4 karabinhager er særligt velegnet til selvbinding uden en partner takket være den brugervenlige håndtering og det robuste design. De fire karabinhager muliggør hurtig og sikker tilslutning af håndjern og ankelmanchetter, hvilket gør selvbondage enkelt og effektivt. Da karabinhagerne klikker på plads med et enkelt klik, kan brugeren selv påsætte og løsne håndjernene uden at have brug for hjælp fra en partner. Derudover tilbyder forbindelsen en klar og velorganiseret struktur, der gør det muligt for brugeren at anbringe håndjern og ankelmanchetter præcist og symmetrisk. Det minimerer risikoen for ubehagelige fornemmelser og sikrer en jævn fordeling af trykket på håndled og ankler.

    Takket være den pålidelige konstruktion og nemme håndtering er connectoren en sikker mulighed for selvbondage, hvilket resulterer i en mere intens og tilfredsstillende oplevelse. Metalconnectoren med 4 karabinhager er et uundværligt tilbehør til alle, der ønsker at intensivere deres bondageoplevelser.

    Takket være den robuste udførelse og de mange anvendelsesmuligheder er denne connector velegnet til både begyndere og erfarne BDSM-fans.Yderligere oplysninger:

    • Metalconnector med 4 karabinhager specielt til hogtie-bondage
    • Materiale: Rustfrit stål af høj kvalitet
    • Karabinhager: Fire robuste karabinhager til sikker fastgørelse af håndjern og ankelmanchetter
    • Anvendelse: Ideel til hogtie-bondage og andre restriktive bondage-teknikker
    • Kompatibilitet: Perfekt til brug med vores læderhåndjern og ankelmanchetter
    • MEO's online shop tilbyder et bredt udvalg af bondageprodukter og andet BDSM-tilbehør til enhver smag og fantasi. Oplev de mange facetter af bondage-produkter og BDSM-tilbehør af høj kvalitet i MEO's online shop. MEO's sortiment omfatter forskellige typer bondage-udstyr, herunder læderhåndjern og ankelmanchetter, bondage-reb, spredejern og meget mere, som er specielt udviklet til forskellige behov og præferencer. Alle bondage-produkter i MEO Shop er designet til at maksimere den sensuelle oplevelse ved at give sikker og behagelig fastholdelse. MEO's bondage-produkter er velegnede til både begyndere og erfarne BDSM-fans. De tilbyder ikke kun komfort og sikkerhed, men også muligheden for at tage en BDSM-session til et nyt niveau med innovativt udstyr af høj kvalitet. Brugen af førsteklasses materialer og omhyggelig forarbejdning garanterer en lang produktlevetid og en behagelig følelse under brug. Ud over bondage-tilbehør tilbyder onlinebutikken en bred vifte af andre BDSM-produkter som gags, piske, lædermasker og meget mere. Dette tilbehør er perfekt koordineret for at sikre en omfattende og tilfredsstillende BDSM-oplevelse. MEO-onlinebutikken lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed, så hvert produkt opfylder de højeste standarder og garanterer sikker brug.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Gute Qualität schnell geliefert

    Super verarbeitet , praktisch, sieht gut aus und ist von guter Qualität

    • 0 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Metalstik med 4 karabinhager, specielt til hogtie-bondage

    Metalstik med 4 karabinhager, specielt til hogtie-bondage

    Denne connector i rustfrit stål gør det hurtigt og nemt at lave sofistikerede hogtie-bindinger under bondage. De robuste kæder i denne connector er så robuste, at de nemt kan modstå selv de stærkeste træk fra kraftige slaver.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: