Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM Wax Play - Lys til massage

Nyhedsbrev

BDSM Wax Play - Shunga Massagelys - Eksotisk grøn te

Ny Tilbud
  • Shunga massagelys - Eksotisk grøn te

Oplev den ophidsende følelse mellem smerte og nydelse med BDSM-lyset fra Shunga: Shunga Exotic Green Tea-massagelyset giver en eksotisk massageoplevelse, der stimulerer sanserne og afslapper på samme tid. Dette let duftende sojabaserede lys er den perfekte stemningsskaber, der både skaber en beroligende atmosfære og varm olie til en intim massage.

Mere information

10006/00

26,99 €


-7,00 €

19,99 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Oplev den spændende følelse mellem smerte og nydelse med BDSM-lyset fra Shunga: Massagelys har længe været mere end bare et romantisk tilbehør - i BDSM-sammenhæng har de en særlig intens virkning og giver en unik mulighed for at opleve dominans og underkastelse på en sensuel måde.

    De kombinerer erotisk leg med temperatur, berøring og kontrol og skaber en atmosfære, hvor nydelse og smerte smelter harmonisk sammen. Shunga Exotic Green Tea-massagelyset giver en eksotisk massageoplevelse, der stimulerer sanserne og afslapper på samme tid. Dette let duftende sojabaserede lys er den perfekte stemningsskaber og skaber både en beroligende atmosfære og varm olie til en intim massage. Den friske, opkvikkende duft af grøn te skaber en afslappende atmosfære, som er ideel til massage, der prioriterer afslapning og foryngelse. Den varme olie, der dannes, når Green Tea-massagelyset smelter, plejer huden og efterlader den dejlig blød. Massagelyset er det perfekte valg til alle, der ønsker en frisk og revitaliserende duft.

    Massagelys fra Shunga - eksotisk forførelse og ren sensualitet

    Shunga er et mærke med dybe rødder i japansk tradition og kultur. Navnet Shunga stammer fra klassiske japanske erotiske malerier, der hylder menneskekroppens skønhed og sensualitet.

    Denne filosofi afspejles i Shunga-massagelysene, som er udviklet til at intensivere og forfine elskovsakten. Shunga-massagelysene tilbyder en unik blanding af naturlige ingredienser af høj kvalitet, som ikke kun plejer huden, men også stimulerer sanserne. Den varme olie, der opstår, når lyset tændes, er ideel til en sensuel massage, der afslapper dybt og vækker lidenskaben til live igen.

    Eksotiske dufte som ylang-ylang, lotusblomst eller grøn te, som frigives under massagen, fører dig ind i en verden af forførelse og får dig til at glemme hverdagen. Et særligt kendetegn ved Shunga-massagelys er deres lange brændetid og den høje kvalitet af den olie, der dannes, når den smelter. Den fordeler sig jævnt over huden og efterlader en silkeagtig, luksuriøs følelse. Shunga står for en erotisk oplevelse, der appellerer til alle sanser og gør massagekunsten til et intimt ritual.

    Yderligere oplysninger:

    • Shunga massagelys
    • Den perfekte stemningsforstærker! Dette let duftende sojabaserede massagelys giver både den rette atmosfære og en varm olie, der er ideel til en erotisk massage.
    • 100 % naturlige olier
    • Producerer en lunken olie ved berøring
    • Brænder i op til 40 timer
    • Blide og subtile dufte
    • Efterlader huden blød og silkeagtig
    • Anvendelse: Tænd lyset, og lad det brænde i ca. 20 minutter, indtil hele overfladen er blevet flydende. Sluk flammen, og hæld en lille mængde ud i håndfladen. Fordel massageolien over hele kroppen for en sensuel massage.
    • Ikke spiselig. Kun til udvortes brug.
    • Indhold: 170 ml (5,75 ounces)
    • Ingredienser (INCI): Hydreret sojaolie/Huile de soja hydrogénée, Kokosolie/Huile de noix de coco (Cocos nucifera oil), Parfume (Parfum), Sød mandelolie/Huile damande douce (Prunus amygdalus dulcis oil), Saflorolie/Huile de carthame (Carthamus tinctorius-olie), Avocadoolie/Huile davocat (Persea gratissima-olie), Sesamolie/Huile de sésame (Sesamun indicum-olie), Vindruekerneolie/Huile de pépin de raisin (Vitis vinifera frøolie), vitamin/vitamin E (tocopherol), benzylalkohol, cinnamylalkohol, citral, amylcinnamylalkohol, eugenol, isoeugenol, Benzyl Salicylate, Cinnamal, Coumarin, D-Limonene, Geraniol, Benzyl Cinnamate, Lilial, Linalool, Benzyl Benzoate, Alpha Isomethyl Ionone, Methyl 2-Octynoate, Farnesol, Canola oil / Huile de canola.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Bougie de massage très agréable

    J'avais déja eu plusieurs bougies de massages et celle la est la meilleur de loin. Ne brule pas la peau lorsqu'on la met sur le corps ou les mains. Huile qui reste très longtemps pas besoin d'en remettre. Pour des massages du visage, des mains ou du dos c'est la meilleur bougie que j'ai acheté

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Wir sind einfach hin und weg von diesem Produkt!

    Wir sind einfach hin und weg von diesem Produkt! Die Kerze duftet himmlisch und das Massageöl ist einfach super. Es ist so sensibel zur Haut und ein wirklich tolles Produkt. Und auch als kinky Geschenk ist es einfach perfekt.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    BDSM Wax Play - Shunga Massagelys - Eksotisk grøn te

    BDSM Wax Play - Shunga Massagelys - Eksotisk grøn te

    Oplev den ophidsende følelse mellem smerte og nydelse med BDSM-lyset fra Shunga: Shunga Exotic Green Tea-massagelyset giver en eksotisk massageoplevelse, der stimulerer sanserne og afslapper på samme tid. Dette let duftende sojabaserede lys er den perfekte stemningsskaber, der både skaber en beroligende atmosfære og varm olie til en intim massage.

    Skriv din egen anmeldelse

    18 andre varer i samme kategori: