Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-paddel

Nyhedsbrev

BDSM-paddel i læder med metalnitter

Denne BDSM-paddel af læder med metalnitter er et absolut must-have for alle, der elsker intense smækkesessioner! Fornemmelsen og det førsteklasses håndværk gør den til en ægte håndfladder. Takket være den robuste konstruktion ligger pagajen fra MEO i Tyskland perfekt i hånden og er nem at svinge - til præcise og kraftfulde smæk, der vil begejstre dig!

Mere information

2169/00

tilgængelig

    Mere information

    BDSM-paddel i læder med metalnitter - til hårde smækkesessioner

    Denne BDSM-paddel i læder med metalnitter er et absolut must-have for alle, der elsker intense smækkesessioner! Fornemmelsen og det førsteklasses håndværk gør den til en ægte håndfladder. Takket være den robuste konstruktion ligger pagajen fra MEO i Tyskland perfekt i hånden og er nem at svinge - til præcise og kraftfulde smæk, der vil begejstre dig!

    BDSM-paddel lavet af læder: kvalitet og håndværk

    En vellykket BDSM-session afhænger ikke kun af samspillet mellem partnerne, men også af kvaliteten af det tilbehør, der bruges. MEO® arbejder udelukkende med anerkendte producenter, der producerer produkter af høj kvalitet som denne BDSM-paddel ved hjælp af traditionelt håndværk. Denne BDSM-paddel er lavet af to lag kraftigt sadellæder og er stiv nok til at give mulighed for maksimal kontrol og dosering af slagene.

    BDSM-paddel lavet af læder: til særlig intens smæk

    Takket være sin særlige form og størrelse efterlader BDSM-padlen ikke kun et varigt indtryk, men også synlige mærker på huden. Afhængigt af slagenes intensitet spænder effekten fra blid til intens og gennemtrængende - perfekt til elskere af kraftig afstraffelse. De mange metalnitter på pagajen tjener ikke kun æstetiske formål, men øger også slagenes intensitet. De sikrer en mere jævn fordeling af slagene på huden og øger padelens "bid", hvilket resulterer i en mere intens stimulering. De giver også BDSM-padlen ekstra stabilitet og sikrer en robust og holdbar konstruktion.

    Ergonomisk design

    Det forstærkede håndtag på BDSM-padlen sikrer et fast og sikkert greb, mens de omhyggeligt afrundede kanter gør padlen behagelig at holde på. Med den praktiske håndledsrem kan pagajen enten bæres sikkert på håndleddet eller hænges pænt op efter en BDSM-session.

    Holdbar og letplejet BDSM-paddel af læder

    Dette klassiske afstraffelsesinstrument garanterer mange års nydelse med regelmæssig pleje. Det tilbyder ikke kun den højeste kvalitet, men også den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik.

    MEO - kendt verden over for BDSM-produkter af høj kvalitet

    MEO® er kendt verden over for at fremstille BDSM-produkter af høj kvalitet, som imponerer med deres kvalitet og funktionalitet. Med et stort udvalg af piske, paddles, floggers og meget andet tilbehør er MEO® et af de førende mærker inden for BDSM-scenen. Produkterne i HURTME-kollektionen står for førsteklasses håndværk og sikrer uforglemmelige oplevelser under hver eneste BDSM-session.

    Sikker, sund og konsensuel (SSC)

    Principperne om Safe, Sane & Consensual (SSC) skal overholdes under enhver BDSM-session. Det betyder, at alle handlinger udføres sikkert, kontrolleres med et klart sind og altid sker med samtykke. Det er vigtigt at lave klare aftaler før hver BDSM-session, respektere alle involverede parters grænser og sikre, at det anvendte udstyr, som f.eks. denne BDSM-paddel, bruges ansvarligt for at sikre en sikker og fornøjelig oplevelse.

    Yderligere oplysninger:

    • BDSM-paddel lavet af læder med metalnitter
    • Denne BDSM-paddel er et must-have til enhver velassorteret BDSM-samling.
    • Håndlavet
    • Design lavet i Berlin
    • Materiale: Ægte læder
    • Længde: 39,5 cm (15,6 tommer)
    • Slagflade: 23 cm (9,1 tommer)
    • Håndtagets længde: 16 cm (6,3 tommer)
    • Bredde: 11 cm (4,3 tommer)
    • Solidt håndværk af høj kvalitet
    • Med håndledsrem for nem håndtering




     

    Spanking

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    If pain is your game...

    If pain is your game then this is the perfect Item for you.

      Evaluering 

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden. Es macht einen stabilen Eindruck. Das Paddel liegt super in der Hand, klatscht richtig schön und erzeugt "wunderbare" Farben. Es schafft also alles, was es soll. Würde dieses Paddle wieder kaufen.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Schlagkräftige Argumente

      Mein Lustsklave muss ab und zu mit ein paar kräftigen Klapsen bestraft werden! Daher ist dieses robuste Paddle das perfekte Accessoire für unsere kleine Machtspielchen. Der handliche Griff ist mit flachen, runden Nieten besetzt und zusätzlich mit einer praktischen Halteschlaufe ausgestattet. Die Schlagfläche ist biegsam und glatt. Das längliche Design eignet sich perfekt, um damit prickelnde Schmerzreize auf der Haut meines Unterworfenen zu hinterlassen. Wenn also mal wieder für Zucht und Ordnung gesorgt werden muss, habe ich mit diesem schlagkräftigen Argument die Oberhand.

        Skriv din egen anmeldelse

        BDSM-paddel i læder med metalnitter

        BDSM-paddel i læder med metalnitter

        Denne BDSM-paddel af læder med metalnitter er et absolut must-have for alle, der elsker intense smækkesessioner! Fornemmelsen og det førsteklasses håndværk gør den til en ægte håndfladder. Takket være den robuste konstruktion ligger pagajen fra MEO i Tyskland perfekt i hånden og er nem at svinge - til præcise og kraftfulde smæk, der vil begejstre dig!

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: