Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-paddel

Nyhedsbrev

BDSM-Paddle de Luxe - To sider af magten

Denne luksuriøse BDSM-paddel kan bruges til en række spændende smækvariationer - fra blid til meget intens, afhængigt af den dominerende partners humør. I hænderne på en streng herre eller en fræk elskerinde bliver denne BDSM-paddel det perfekte tilbehør til en uforglemmelig smækkesession.

Mere information

1625/00

119,99 €


-30,00 €

89,99 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    BDSM-paddel de luxe - To sider af magt

    Denne luksuriøse BDSM-paddel kan bruges til en række spændende smækvariationer - fra blid til meget intens, afhængigt af den dominerende partners humør. I hænderne på en streng herre eller en fræk elskerinde bliver denne BDSM-paddle det perfekte tilbehør til en uforglemmelig smækkesession.

    To forskellige overfladern til dobbelt fornøjelse

    Den ene side af pagajen har en velpolstret overflade, der er ideel til opvarmning og til blødere slag, som forbereder huden og øger blodgennemstrømningen. Den anden side har en hårdere overflade, som giver et godt smæk og får numsen til at gløde. Med padlen fra den populære HURTME-serie kan du vise din sub begge sider af power.

    Perfekt udførelse til lange sessioner

    Paddlen imponerer med sit håndtag i rustfrit stål af høj kvalitet, som ligger særdeles godt i hånden. Overgangen fra slagfladen til håndtaget er forstærket med fire lag af det fineste sadellæder og sikkert skruet sammen, hvilket giver ekstra stabilitet. Læderstroppen på håndtaget muliggør sikker håndtering og fastgørelse til bæltet. Takket være den afbalancerede vægtfordeling mellem håndtaget og pagajen kan dette vidunderlige BDSM-tilbehør også bruges i lange perioder uden at forårsage træthed i håndleddet.

    Hvorfor BDSM-samfundet elsker De Luxe Paddle fra MEO

    BDSM-samfundet elsker BDSM-padlen fra MEO på grund af dens alsidighed og høje kvalitet. Med en polstret og en fast overflade giver den mulighed for både blide og hårde slag, hvilket giver mulighed for varierede smækkesessioner. Kombinationen af robust læder og ergonomisk håndtag i rustfrit stål gør BDSM-padlen holdbar og behagelig at bruge, hvilket er ideelt til længere sessioner. Som en del af den populære HURTME-serie står den for kvalitet og giver både begyndere og professionelle en intens og kontrolleret spanking-oplevelse.

    Yderligere oplysninger:

    • Elegant, polstret BDSM-paddel fra MEO® HURTME-serien
    • Denne De Luxe-paddel lover ikke kun perfekt smerte, men garanterer den også - ideel til erfarne mænd og kvinder, der ved, hvordan man udøver magt.
    • To sider: polstret overflade til bløde slag og normal overflade til hårde slag
    • Bred overflade til intense slag
    • Kun for ansvarlige voksne
    • BDSM-paddel af høj kvalitet lavet af rustfrit stål og læder
    • Med læderstrop til sikker håndtering eller til at sætte i bæltet
    • Samlet længde: 45 cm (17,7 tommer)
    • Håndtagets længde: 18 cm (7,1 tommer)
    • Håndtagets diameter: 4 cm (1,6 tommer)
    • Bredde: 11 cm (4,3 tommer)
    • Materiale: Rustfrit stål, læder
    • En del af den populære HURTME-serie: MEO HURTME-serien er kendt på BDSM-scenen for sin førsteklasses kvalitet og sit sofistikerede design. Denne paddle passer perfekt ind i serien og har hurtigt skabt sig et navn som et pålideligt og alsidigt BDSM-tilbehør.
    • Safe, Sane & Consensual (SSC): Når BDSM-paddeln bruges, skal principperne for Safe, Sane & Consensual overholdes. Sørg for, at alle involverede parter laver klare aftaler på forhånd, bruger BDSM-padlen sikkert og ansvarligt, og at alle handlinger er samtykkende.





    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Fantastische Klatsche

    Sie sieht noch genauso aus wie am ersten Tag. Wirklich äußerst robust gefertigt. Keinerlei optischer Fehler. Perfekt ausbalanciert. Sie macht genau das, was Ihr Name sagt. Sie KLATSCHT und das sogar gewaltig. Wer also Wert auf Schmerz UND Akustik legt, ist mit dieser fantastischen Klatsche von MEO sehr gut bedient.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    BDSM-Paddle de Luxe - To sider af magten

    BDSM-Paddle de Luxe - To sider af magten

    Denne luksuriøse BDSM-paddel kan bruges til en række spændende smækvariationer - fra blid til meget intens, afhængigt af den dominerende partners humør. I hænderne på en streng herre eller en fræk elskerinde bliver denne BDSM-paddel det perfekte tilbehør til en uforglemmelig smækkesession.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: