Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM Bondage

Nyhedsbrev

Bound&Ground™ - Doggy-style-prædikestol

Vil du have maksimal kontrol over din partner? Så er Bound&Ground™ pillory lige noget for dig! Bound&Ground™-pillory gør doggy-style-sex til en uovertruffen oplevelse fuld af magt, kontrol og ren lidenskab. Bound&Ground™ er en type bøjle, der er specielt udviklet til at binde hænder og fødder.

Mere information

3464/00

189,99 €


-40,00 €

149,99 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Vil du have maksimal kontrol over din partner? Så er Bound&Ground™ pillory lige noget for dig! Bound&Ground™-pillory gør doggy-style-sex til en uovertruffen oplevelse fuld af magt, kontrol og ren lidenskab. Bound&Ground™ er en slags prædikestol, et alsidigt og robust BDSM-tilbehør, der er specielt designet til at binde hænder og fødder.

    Den hængslede pille gør det muligt at fiksere partneren i den populære doggy-style-stilling, som garanterer en kontrolleret og intens oplevelse under sex. Når Bound&Ground™ er lukket, kan den sikres med en hængelås for at gøre fastholdelsen endnu mere sikker og kontrolleret.

    Hvorfor er doggy style-sex så populært?

    Doggy-style-sex er en af de mest populære og intense sexstillinger, da den giver mulighed for meget dyb penetration. Denne stilling giver den dominerende partner fremragende kontrol og førsteklasses adgang til den underdanige partners erogene zoner, hvilket maksimerer nydelsen. Med Bound&Ground™-pillory bliver denne oplevelse endnu mere intens, da den underdanige partner er fikseret i en perfekt position. Begrænsningen af bevægelsesfriheden og den dominerende partners totale kontrol intensiverer følelsen af underkastelse og overgivelse. Dette fører til en mere intens seksuel oplevelse, da den underdanige partner er fuldstændig prisgivet den dominerende partners vilje og ønsker. Bound&Ground™ pillory forvandler doggy-style sex til en uovertruffen oplevelse fuld af magt, kontrol og ren lidenskab.

    Oplev den magiske effekt af Bound&Ground™-pillory, som forstærker din partners underdanighed på en betagende måde!

    Designet af Bound&Ground™ sikrer, at både hænder og fødder holdes godt på plads og tvinger din partner ind i en underdanig position. Muligheden for at sikre Bound&Ground™ med en hængelås gør det muligt for den dominerende partner at tage fuld kontrol over situationen, mens den underdanige partner er sikkert fastspændt. Den robuste konstruktion af træ, stål og plast i høj kvalitet garanterer holdbarhed og stabilitet, selv ved intensiv brug. Bound&Ground™ kan bruges af både mænd og kvinder, hvilket gør den til et alsidigt og uundværligt tilbehør i ethvert BDSM-repertoire.

    En oplevelse, du ikke må gå glip af!

    En enestående egenskab ved Bound&Ground™ er den begrænsede bevægelsesfrihed. Det er ikke muligt at rejse sig, stå eller gå. I denne underdanige, knælende doggy-style-stilling er partneren helt i den dominerende partners vold. Det intensiverer magtdynamikken mellem partnerne og muliggør dybe følelsesmæssige og fysiske oplevelser.

    Derfor er Bound&Ground™ et must for enhver BDSM-fan:

    Det kan være lige så tiltalende at bruge Bound&Ground™-pillory i kombination med en af vores sexmaskiner eller at arbejde med penis, testikler, anus eller vagina med et massageapparat fra DOXY. Særlig spændende bliver det, når den dominerende elskerinde øver sig i pegging og forkæler sin underdanige partner med en strap-on-dildo. Denne alsidighed gør Bound&Ground™ til et must-have for enhver BDSM-fan. Bound&Ground™ er nem at tage af og på takket være den enkle håndtering, hvilket gør den velegnet til både begyndere og erfarne BDSM-fans.

    Vil du have maksimal kontrol over din passive partner? Så er Bound&Ground™-pillory lige noget for dig!

    Bound&Ground™-prædikestolen er særlig populær på grund af dens evne til at muliggøre klassiske og intense BDSM-stillinger på en sikker og kontrolleret måde. Fikseringen af hænder og fødder i doggy-style-stillingen gør det muligt at understrege den dominerende partners magt og kontrol, samtidig med at den underdanige partners bevægelsesfrihed begrænses kraftigt.

    Denne funktion gør Bound&Ground™-prædikestolen til et meget effektivt redskab til at demonstrere magt, kontrol og ydmygelse. Kort sagt er Bound&Ground™-prædikestolen et uundværligt tilbehør for alle, der ønsker at opleve BDSM-livsstilen intensivt. Den giver ikke kun mulighed for fysisk kontrol, men også ydmygelse, hvilket gør den til et ekstremt effektivt og populært BDSM-sexlegetøj. Oplev den ultimative kontrol og ydmygelse med Bound&Ground™-prædikestolen, og opdag de mange muligheder med dette innovative BDSM-sexlegetøj.

    Yderligere oplysninger:

    • Bound&Ground™-prædikestol
    • Hængslet: Bound&Ground™-prædikestolen er nem at åbne og lukke, hvilket gør den nem at bruge.
    • Fiksering af hænder og fødder: Designet sikrer, at både hænder og fødder er godt fikseret, så partneren holdes i en bøjet, underdanig doggy-style-position.
    • Låsemekanisme: Når pylonen er lukket, kan den sikres med en hængelås for ekstra sikkerhed og kontrol.
    • Alsidighed: Kan bruges af både mænd og kvinder.
    • Materiale: Træ, stål og plast af høj kvalitet sikrer en holdbar og stabil konstruktion

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Wow - Schönes Gefühl

    Hätte nicht gedacht, dass das Ding so viel Spaß macht. Wenn wir es benutzen ist es ein absolutes Highlight. Ich kann es nur empfehlen. Qualität und Preis sind echt unschlagbar.

      Skriv din egen anmeldelse

      Bound&Ground™ - Doggy-style-prædikestol

      Bound&Ground™ - Doggy-style-prædikestol

      Vil du have maksimal kontrol over din partner? Så er Bound&Ground™ pillory lige noget for dig! Bound&Ground™-pillory gør doggy-style-sex til en uovertruffen oplevelse fuld af magt, kontrol og ren lidenskab. Bound&Ground™ er en type bøjle, der er specielt udviklet til at binde hænder og fødder.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: