Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Analpropper med tunnel - AssServant™

Vores legendariske AssServant™ er en favorit blandt vores kunder, og det er der god grund til. Fornemmelsen af at have anus konstant vidt åben skaber en intens følelse af kontroltab og anal underkastelse. Denne buttplug går langt ud over simpel anal stimulation og giver en dyb oplevelse, der kombinerer nydelse, kontroltab og anal underkastelse.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Vores legendariske AssServant™ er en favorit blandt vores kunder, og det er der god grund til. Fornemmelsen af at have anus konstant vidt åben skaber en intens følelse af kontroltab og anal underkastelse. Denne buttplug går langt ud over simpel anal stimulering og giver en dyb oplevelse, der kombinerer nydelse, tab af kontrol og anal underkastelse. Det er en leg med grænser, der vækker spændingen ved det ukendte og lysten til det uventede.

    Er du klar til det ultimative anale eventyr?

    Vores AssServant™ buttplug er det perfekte sexlegetøj til alle, der er på udkig efter den ultimative anale stimulation. Denne buttplug er lavet af silikone af høj kvalitet og fri for ftalater og har et anatomisk formet design, der er velegnet til både begyndere og professionelle.

    AssServant™ fås i tre størrelser og tilpasser sig perfekt til anus' anatomi. Hver buttplug er udstyret med en specialstøbt base, der sikrer optimal støtte og stabilitet.

    Den gennemtænkte form, som bliver lidt smallere mod spidsen, gør det lettere at indføre buttpluggen og sikrer, at den bliver siddende sikkert i anus, selv når man rejser og har den på i længere tid (f.eks. natten over og på rejser). Vores AssServant™ buttplug er et ægte højdepunkt! Takket være åbningen i fuld længde kan du eksperimentere på livet løs og opdage nye, spændende måder at lege på. Uanset om du vil indsætte en tynd dildo eller et lavementrør - der er ingen grænser for din fantasi med den innovative AssServant™ buttplug! Og hvis du vil være på den sikre side, kan du til enhver tid lukke AssServant™ med den medfølgende forseglingsprop.

    Fås i 3 størrelser fra S til L:

    • S = begynder: samlet længde 9 cm, indføringslængde 7 cm, diameter 3 til 4,4 cm, indvendig diameter 2,6 cm.
    • M = Avanceret: samlet længde 11,5 cm, indføringslængde 9,5 cm, diameter 3,4 til 5,9 cm, indvendig diameter 2,9 cm
    • L = Anal pro: samlet længde 13,5 cm, indføringslængde 11,5 cm, diameter 4,3 til 6,5 cm, indvendig diameter 3,3 cm


    Dyk ned i en verden af anal stimulation væk fra normen, og opdag et nyt niveau af nydelse og tilfredshed med vores AssServant™. Er du klar til at overskride dine grænser?

    Overbevisende design:

    Den stabile base og den optimalt dimensionerede hals på buttpluggen giver flere fordele. For det første sikrer den stabile base, at buttpluggen er placeret sikkert og stabilt under brug, hvilket reducerer risikoen for, at den glider ud af anus utilsigtet. Det er især vigtigt ved længere tids brug eller under samleje. For det andet sikrer analpluggens optimalt dimensionerede hals en behagelig og sikker pasform i anus uden at forårsage ubehageligt tryk eller ubehag. Det gør den behagelig at have på og hjælper med at få analmusklerne til at slappe af. Samlet set er den stabile base og den perfekt dimensionerede hals med til at øge sikkerheden, komforten og fornøjelsen ved at bruge en analplug.

    Det rigtige smøremiddel og optimal rengøring:

    For at få den bedst mulige oplevelse med vores buttplugs anbefaler vi at bruge vores vandbaserede glidecreme Aquameo. Denne specialudviklede glidecreme giver optimal smøreevne og langvarig effekt for at lette indføringen af buttpluggen og sikre en behagelig fornemmelse.

    Buttpluggen bør aldrig bruges sammen med silikonebaserede glidecremer. Efter brug er det vigtigt at rengøre buttpluggen grundigt for at sikre hygiejnen og forlænge produktets holdbarhed. Brug varmt vand, mild sæbe og vores særlige VeryClean rengøringsspray for at sikre, at buttpluggen altid er ren og klar til næste brug.

    Yderligere oplysninger:

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Awesome

    Master bought the big one, it took some time to train my ass to open that wide, but amazingly it did not collapse when in. He loves to see me walk around with it in, seeing my open ass.

      Evaluering 

      Love it

      Everything about this AssServant is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

        Evaluering 

        If you love a serious butt plug look here!

        Work your way up to this and you will be delighted by its performance

          Evaluering 

          Top

          A porter toute la journée sans problème et a retiré le soir par votre chérie avant de faire des câlins par derrière que du bonheur.sensation de dilatation extrême.. qualités au top.

          • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
          Evaluering 

          Perfekter Plug

          Ein perfekter Plug zum schlafen oder ähnliches..er hat eine super glatte Oberfläche und Form, die super gleitet und sehr hygienisch ist..ganz zu schweigen davon, dass dieses Teil einfach geil aussieht..bin richtig stolz darauf, meinen zu haben..man merkt auch generell, aber vor allem bei jedem Schritt, was man da hinten drin hat, weil das Teil einfach so super schön groß ist :)

            Skriv din egen anmeldelse

            Analpropper med tunnel - AssServant™

            Analpropper med tunnel - AssServant™

            Vores legendariske AssServant™ er en favorit blandt vores kunder, og det er der god grund til. Fornemmelsen af at have anus konstant vidt åben skaber en intens følelse af kontroltab og anal underkastelse. Denne buttplug går langt ud over simpel anal stimulation og giver en dyb oplevelse, der kombinerer nydelse, kontroltab og anal underkastelse.

            Skriv din egen anmeldelse

            Andre kunder købte også:

            30 andre varer i samme kategori: