Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

MEO-XTRM - Sort AromaPlay™-stik

Denne helt særlige duft vil glæde og begejstre enhver slave! AromaPlay™-pluggen overfører den dominerende partners mest intime kropslugt direkte ind i den underdanige partners næse.

Mere information

3832/00

tilgængelig

    Mere information

    Denne helt særlige duft vil glæde og begejstre enhver slave! AromaPlay™-pluggen overfører den dominerende partners mest intime kropslugt direkte ind i den underdanige partners næse. Og det bedste af det hele er, at AromaPlay™-pluggen kan bruges både analt og vaginalt.

    Dette ekstraordinære BDSM-produkt gør det muligt at opleve den dominerende partners intime dufte på en ekstrem måde og giver en uovertruffen grad af underkastelse. AromaPlay™-pluggen kombinerer begreberne underkastelse og dominans på en unik måde. Den integrerede kanal i AromaPlay™ Plug leder den anale eller vaginale lugt direkte ind i en gasmaske via et rør, hvilket øger følelsen af kontrol og overgivelse under en BDSM-session.

    MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug - Unikke BDSM-oplevelser

    • Unik duftopfattelse: AromaPlay™ Plug giver mulighed for en intensiv opfattelse af din partners duft takket være den integrerede interne kanal. Ved at sætte AromaPlay™ Plug på en gasmaskeslange, der er forbundet med en gasmaske, kan duften overføres endnu mere intenst, så snart proppen for enden af AromaPlay™ Plug fjernes.
    • Alsidig: AromaPlay™-pluggen er velegnet til både anal og vaginal brug, hvilket gør den til et alsidigt og uundværligt tilbehør i enhver BDSM-samling. Det innovative design giver dig mulighed for at udforske nye sensoriske niveauer og skubbe dine grænser.
    • Tilgængelige farver: AromaPlay™-pluggen fås i tre livlige farver (rød, gul og sort).
    • Materiale af høj kvalitet: AromaPlay™ Plug er fremstillet af et sikkert og holdbart plastmateriale. Materialet er let at rengøre, hvilket gør AromaPlay™ Plug ideel til hyppig brug.
    • Let at bruge: AromaPlay™ Plug kan fastgøres til en gasmaske med en gasmaskeslange eller til en anden hætte med en gummislange.


    AromaPlay™-pluggen er en helt ny type BDSM-produkt, der imponerer med sin evne til at overføre duft og sin alsidighed til både anal og vaginal brug. Perfekt til at udforske nye sensoriske niveauer og intensivere BDSM-oplevelser. Dette unikke tilbehør byder på spændende muligheder og overraskelser med en helt ny dimension af intimitet, dominans og underkastelse.

    Yderligere oplysninger:

    • MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug
    • Materiale: Plastik
    • Dimensioner: Total længde 13,5 cm, indføringslængde 10,5 cm, diameter 1,4 cm til 3,5 cm
    • AromaPlay™-stikket fås i tre forskellige farver, så der er noget for enhver smag, og der er garanti for en uforlignelig oplevelse.
    • Passende tilbehør: gasmaskeslange, gasmaske m.m. (medfølger ikke, bestilles separat).

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Geile Erfindung

    Genau das richtige Teil für den sehr devoten Sklaven der den M....Duft ganz tief einatmen muss. Mit dem richtigen Zubehörteilen von hier absolut top

      Skriv din egen anmeldelse

      MEO-XTRM - Sort AromaPlay™-stik

      MEO-XTRM - Sort AromaPlay™-stik

      Denne helt særlige duft vil glæde og begejstre enhver slave! AromaPlay™-pluggen overfører den dominerende partners mest intime kropslugt direkte ind i den underdanige partners næse.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: