Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Komplet sæt med 3 analpropper - ProPleasureTrio - Anal træning

ProPleasureTrio analtræningssættet fra MEO giver både begyndere og avancerede brugere mulighed for sikkert og gradvist at forberede sig på mere intense anale oplevelser. Det er ikke kun et sæt med 3 analplugs i forskellige størrelser til anal nydelse og anal træning, men er også ideelt til at forberede sig til sit første anale samleje.

Mere information

8030/00

39,99 €


-10,00 €

29,99 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Bestseller: Den ideelle trio til analerotiske begyndere og avancerede brugere - perfekt til forberedelse af dit første anale samleje

    ProPleasureTrio anal træningssæt fra MEO giver både begyndere og avancerede brugere mulighed for sikkert og gradvist at forberede sig på mere intense anale oplevelser. Det er ikke kun et sæt med 3 analplugs i forskellige størrelser til anal nydelse og anal træning, men er også ideelt til at forberede sig til sit første anale samleje.

    Gradvis forøgelse for optimal forberedelse til første gang

    Dette sæt med tre buttplugs er det ideelle valg for alle, der ønsker at forberede sig til deres første anale samleje. Træningen begynder med mini-analpluggen, som forsigtigt føres ind i anus og giver en indledende fortrolighed. Med stigende erfaring kan man skifte til medium analpluggen for at intensivere udstrækningen af anus og forsigtigt vænne anus til større udfordringer. Endelig giver maxi analpluggen den største udstrækning af anus og forbereder dig optimalt til analt samleje. Den gradvise udstrækning strækker forsigtigt vævet, hvilket gør efterfølgende anal penetration lettere og øger komforten under analt samleje.

    Blødt og behageligt materiale til sikker nydelse

    Alle tre plugs er lavet af blødt, fleksibelt materiale, som er nemt og behageligt at føre ind i anus. Det fleksible design former sig efter kroppens indre anatomi og sikrer maksimal komfort. Hver buttplug er udstyret med en sugekop, der klæber til glatte overflader og giver mulighed for håndfri brug. Det giver dig mulighed for at afprøve forskellige stillinger og situationer uden at skulle holde på buttpluggen.

    Dimensioner på buttpluggen:

    • Lille buttplug: 10,5 cm lang, Ø 1,5-2,5 cm
    • Medium buttplug: 12 cm lang, Ø 2,5-3 cm
    • Stor buttplug: 15,5 cm lang, Ø 3-4 cm


    Dette graduerede udvalg af størrelser gør det muligt langsomt at øge den anale udstrækning og den anale træning og gradvist vænne sig til mere intense anale aktiviteter.

    Brug og forberedelse til analt samleje

    Begynd at træne med mini-analpluggen for at gøre dig fortrolig med anal stimulation. Sørg for at bruge nok glidecreme, så indføringen bliver blid og behagelig. Når du føler dig sikker, kan du gå videre til medium analpluggen og til sidst opnå et dybere stræk med maxi analpluggen. Denne gradvise forøgelse er ideel til at forberede dit første anale samleje, da din krop vænner sig til følelsen af udstrækning og penetration.

    Let at rengøre

    Det er ukompliceret at vedligeholde sættet med tre buttplugs: De skal blot rengøres med varmt vand og mild sæbe efter brug. Til grundig desinfektion anbefaler vi VeryClean Spray fra MEO, som er specielt udviklet til rengøring af sexlegetøj. Det holder sættet hygiejnisk rent og klar til brug til enhver tid.

    Anbefalinger til glidecreme

    For den bedste smøring og maksimal komfort anbefaler vi den vandbaserede glidecreme FuckBuddy eller den silikonebaserede EZ2FUCK. Begge smøremidler er udviklet til at lette indføringen og maksimere smøringen ved anal leg.

    Yderligere oplysninger:

    • ProPleasureTrio
    • Bestseller
    • Den ideelle trio til analerotiske begyndere og avancerede brugere
    • Ideel til forberedelse af det første anale samleje
    • Materiale: PVC, ftalatfri
    • Leveringsomfang: 1 x sæt med 3 analplugs
    • Egenskaber Fleksibel, med en sikker base til håndfri brug
    • Dette sæt er perfekt til alle, der vil forberede sig til deres første anale samleje eller intensivere deres anale stimulering og nydelse. Med dette sæt kan du øve dig sikkert, komfortabelt og i dit eget tempo.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    parfait

    bon rapport qualité prix, entretien facile. Permet une bonne approche des plaisirs anales. Le moyen est vraiment agréable rapidement, le gros demande un peu plus de dilatation et de préparation. La ventouse est assez efficace.

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Leave it in all day

    I just love them I put the middle size in and leave it in all day feel's great

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Komplet sæt med 3 analpropper - ProPleasureTrio - Anal træning

    Komplet sæt med 3 analpropper - ProPleasureTrio - Anal træning

    ProPleasureTrio analtræningssættet fra MEO giver både begyndere og avancerede brugere mulighed for sikkert og gradvist at forberede sig på mere intense anale oplevelser. Det er ikke kun et sæt med 3 analplugs i forskellige størrelser til anal nydelse og anal træning, men er også ideelt til at forberede sig til sit første anale samleje.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: