Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal udstrækning

Nyhedsbrev

BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set - Sæt med 3 store analpropper

Analrekrutter, stil jer i kø! Den nådesløse øvelse i en verden af total anal underkastelse begynder med BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set. Dette sæt med tre store analplugs udfordrer dig til at skubbe dine anale grænser lidt efter lidt. Din kommando? At avancere trin for trin op til den største buttplug og miste den absolutte kontrol over din anus.

Mere information

10036/00

tilgængelig

    Mere information

    BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set - Til de modigste anale rekrutter og deres vej til total underkastelse

    Analrekrutter, stil op! Den nådesløse øvelse i en verden af total anal underkastelse begynder med BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set. Dette sæt med tre store analplugs udfordrer dig til at skubbe dine anale grænser lidt efter lidt. Din kommando? At avancere trin for trin op til den største buttplug og miste den absolutte kontrol over din anus. Kun de modigste vil udholde denne analdrill op til den største buttplug - er du klar til kommandoen?

    Faserne i din anale øvelse

    BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set er din helt egen personlige træningsbane for ægte anal lydighed. Tre buttplugs i forskellige størrelser er klar til at ledsage dig på din vej til total anal underkastelse. Hver buttplug vil strække dig yderligere analt og forberede dig på den ultimative anale udfordring. Den glatte, perfekt formede overflade og den afrundede spids sikrer, at hver mission forløber glat, og at du kan koncentrere dig fuldt ud om det væsentlige - din anale øvelse.

    Din mission: at mestre BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set

    Med en længde på 15 til 19 cm (ca. 5,91 - 7,48 tommer) og en diameter på 4,5 til 5,8 cm (ca. 1,77 - 2,28 tommer) giver disse tre militære analplugs dig alt, hvad du behøver for at fuldføre din anale mission til perfektion. Fra den første mission til den sidste udfordring - dette sæt vil guide dig trin for trin til total anal underkastelse.

    Hvorfor BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set er det perfekte valg:

    • Militær præcision: Med tre koordinerede størrelser kan du træne anus trin for trin til total anal underkastelse.
    • Drill for de kræsne: Dette sæt er til hårde fyre og kvinder, som er klar til at maksimere deres anale færdigheder.
    • Problemfri indføring: Takket være den glatte overflade og de afrundede spidser glider analpropperne næsten ubesværet ind i dig - øvelsen begynder blidt, men intenst!
    • Mission: anal dominans! Din træning forbereder dig på endnu mere intense udfordringer i fremtiden. For hver buttplug bliver du bedre og mere i stand til at mestre selv de største anale udfordringer.


    Anvendelse, den rigtige glidecreme og rengøring af buttplugs

    Brug altid en generøs mængde af den anbefalede Glory Hole Hybrid Lubricant fra MEO for at få en særlig behagelig oplevelse med BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set. Denne hybride glidecreme giver langvarig smøreevne og er ideel til intense sessioner. Rengør BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set grundigt efter brug med varmt vand og mild sæbe, eller brug vores VeryClean Spray for særlig grundig rengøring og optimal hygiejne.

    BUTTR-mærket - kvalitet og innovation fra Europa

    BUTTR er et europæisk mærke, der har skabt sig et navn som leverandør af sexlegetøj og glidecreme af høj kvalitet. BUTTR er kendt for sin robuste, maskuline æstetik og sit omhyggeligt udviklede produktsortiment og henvender sig specifikt til mænd og kvinder, der søger nye udfordringer inden for bagdørsleg. Alle produkter i BUTTR-kollektionen, fra BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set til de specialudviklede glidecremer, er fremstillet efter de højeste standarder for sikkerhed, komfort og holdbarhed. Mærket imponerer ikke kun med sit innovative design, men også med brugen af kropsvenlige materialer, der lever op til de højeste kvalitetsstandarder. Med BUTTR vil du opleve intens, sofistikeret nydelse - uanset om du er nybegynder eller en erfaren professionel inden for analsex, fisting eller anal stretching.

    Yderligere oplysninger:

    • BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set
    • Sæt med tre analplugs i forskellige størrelser
    • Er du klar til de hårdeste anale udfordringer? BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set vil guide dig trin for trin til total anal udstrækning. Kun de, der kan modstå den anale øvelse, vil blive mestre i anal underkastelse!
    • Længder: 15 cm til 19 cm (ca. 5,91 - 7,48 tommer)
    • Diameter: 4,5 cm til 5,8 cm (ca. 1,77 - 2,28 tommer)
    • Materiale: Kropsvenligt materiale

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Für Profis

    Funktioniert super. Tolle Funktion. Material super gleitfähig!

      Skriv din egen anmeldelse

      BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set - Sæt med 3 store analpropper

      BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set - Sæt med 3 store analpropper

      Analrekrutter, stil jer i kø! Den nådesløse øvelse i en verden af total anal underkastelse begynder med BUTTR Cluster Bombs Anal Training Set. Dette sæt med tre store analplugs udfordrer dig til at skubbe dine anale grænser lidt efter lidt. Din kommando? At avancere trin for trin op til den største buttplug og miste den absolutte kontrol over din anus.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: